Mit ajánlanátok 1. autónak?
Figyelt kérdés
Igen tudok rendesen hajtani,blablabla... a keret kb 4000EURO . Jöhet minden tapasztalat,javaslat...én a 3 as bömciket nézegettem , de mar sok mast is... benzin ,dízel,kerozin ,minden jöhet! :D2015. szept. 29. 21:32
1/6 anonim válasza:
Nehogy leírd rendesen,hogy mire kéne,mennyit használnád meg hol....te csak jópofáskodj,ködösíts...kérdezz csak úgy általában,aztán sértődj meg az ilyen válaszokon mint ez,és pontozd le!!
2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést ,nem megy a le pipa ,nincs harag ,csupán a ti tapasztalatok szerint várok autókat,hétköznapokban használnám ,nelegyen lomha,naponta kb 60km belemenne... csajozni lehessen vele ,stb.
2015. szept. 29. 21:53
3/6 anonim válasza:
Persze vegyél fillérekért prémium autót első kocsinak. szerintem egyből M3as bömcit.
Inkább gondolkozz valami élhető autóban. Első leírta, mire kell, mekkora, stb.
Ennyiért inkább Golf-ban gondolkoznék
4/6 anonim válasza:
Legyen egy 320d legalább BMW és nézegetheted a kertben.
Na jó vegyél G Astrát, Golfot vagy valami népautót.
Ja hogy nemcsajozós autó...ott már gond van ha kocsival kell csajozni.
5/6 anonim válasza:
Mazda MX-5, hogyha egy remek élményautót szeretnél. Mivel első autó, gondolom fiatal vagy, így szerintem az egyik legjobb választás. Egy hátsó hajtásos, sportos cabrio, vászontetővel, jó súlyelosztással... Tökéletes, hogy megszeretsd az autózást
6/6 anonim válasza:
ha pénisznövelő kell (mert ugye kocsi nélkül nincs nő) akkor maradj a BMW-nél...
első autónak nézz szét az előttem szólókat ismételve a "népautók" közt.. 1milla250ért élhető VW-ket, akár Audi-kat is találhatsz :)
21/F (Ibiza 6K-t hajtok, és mégis van csajom:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!