Sok-kutyás autónak mit ajánlanátok?
Sziasztok!
Nagyon buta vagyok autó témában...:)
4 nagytestű keverékem van.
Olyan autó kell, ami bírja a strapát, megfizethető kategória, és van még benne hely legalább egy fő és csomagok számára. (Bár lehet, hogy a csomagokat érdemes ilyen tetőtéri rakodó izébe pakolni...)
Több napos túrákra kellene.
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! :)
Nem boxban lennének, mert nagyon hosszú utakat kellene kibírniuk. Csak a csomagtartóban. 20 kg, 30 kg, 35 kg és 50 kg-osak.
+ én is az autóban aludnék sokszor. Meg talán még egy ember. Ajánlották a VW Caddy-t, de az szerintem kicsi ehhez. Épphogy elférnénk.
Igazság szerint egy Európa körútra kellene a cucc. És még be kellene hogy férjenek a mászócuccaink is. Ezért gondoltam azt a csomagtartós izét is beszerezni.
A megfizethető meg... hát... párszázerez forint, és ne zabálja a benzint. Inkább dieselt szeretnék. Nem most venném meg, de egy éven belül jó lenne. Szóval csak a szóbajöhető modellek felől érdeklődöm.:)
Igen, én is kezdek a kisbusz felé hajlani.:)
B kategóriás a jogsim, ez még nem mellékes.
Tudna valaki ajánlani konkrétan olyan márkákat, fajtákat, ami szerinte beválik?
A francia kocsikról sok rosszat hallottam.
A VW tuti befutó, van más is, amivel érdemes foglalkoznom? Ford pl.?
Azt meg meg fogom tudni oldani, hogy a kutyáimnak jó legyen.;) A kutyaszállítás szabályaival is tisztában vagyok. Nem box-szal fogom megoldani, ennyi.
A pénzről meg annyit, hogy nyilván tudom, hogy ilyesmi autókat nem nagyon vesztegetnek 4-5-600.000-ért, meg oké, nyilván ilyen kaliberű útra nem olyan kocsit veszek, ami mellé vehetek egy donort is mindjárt.:D
Inkább arra értettem az olcsóságot, hogy nem egy luxusautó kell. Csak feleljen meg a célra. Erre az útra eleve úgy megyek, hogy félreteszek egy vagyont vészhelyzet(ek)re. Csak az autókhoz nem értek, de azért nem most jöttem le a falvédőről.:)
Ez pl. tökéletes lenne! :O
Mármint egy ilyesmi elrendezésű autó.
Tudnátok segíteni, hogy ez mi? Több ilyen típus is van, ugye?
Talán egy NIssan Navarra.
DE jó lehet talán egy Chrysler Grand Voyager is.1M-ból megvan,elég nagy,dízel,elmegy 7-8 literrel.
Nézd meg egy ilyen pick up-nak a hátsó üléssorát. Utazni sem kényelmes benne egyáltalán, pláne nem aludni.
Az összeghatárt toldd meg egy millióval kb
Szerintem opel omega b kombi a tökéletes választás :)
Szerintem a csomagtartóban mind a 4 kutya elfér utazáshoz kényelmesen és nektek is rengeteg helyetek marad. Alváshoz ami tuti 3 kutya fetrengős partyt tud rendezni a csomagtartóban, egyet kivesztek előre magatokhoz és mindenki boldog. De meg merem kockáztatni, hogy még alváshoz is elfér kényelmesen a 4 kutya a csomagtartóban.
Már az anyósülés is akkora, hogy ha kicsit hátradöntöd olyan, mintha ágyban aludnál :D A másik ember meg hátul kényelmesen aludhat szerintem bármilyen pózban.
Az ára 200-700 ezer között van. Van benzines, dízeles, lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!