Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit ajánlanátok első autónak?

Mit ajánlanátok első autónak?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy szeretnék egy saját autót, ami csak az enyém, nem kell elkéregetni, stb. A maximum, amit az autóra szánnék, 400 ezer lenne (ez csak az autóra, majd még ehhez jönne az átíratás meg társai)

Amit tudni kell, hogy nincsenek túl nagy igényeim, 19 éves srác vagyok, általában 15-20 kilóméteres távokra használnám, néha becsúszna, 2-3 havonta egy 150 km-es karika is, és évi 8- max 10 ezer km.

Ugye ebben az árkategóriában ne legyenek az embernek nagy igényei, de jó lenne ha nem fogyasztana relative sokat, meg ugye valahogy csak fiatal vagyok meg mittudomén, nem teljesen mind1, hogy mivel jár az ember, egy régi Swift pl. alapból kilőve :))

Ja és még egy fontos dolog, 195 centi vagyok, nem árt elférni is :)

2015. febr. 8. 22:22
1 2
 1/16 Dörmögő ***** válasza:
B vectra. Ha benzines akkor 1.8, ha diesel akkor 1.7. Ennyiért már lehet kapni normálisat. Benzinesből biztos, de szerintem már a diesel1.7 ből is lehet találni.
2015. febr. 8. 22:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek a gépek már bekajálnak 9-10 liter körül, meg ezekre szerintem a biztosítás meg az adók is drágábbak. Én olyan 6-7 literre gondoltam, és ellennék 75-80 lóval is, nem szükséges feltétlen 100 fölött lennie.
2015. febr. 8. 22:36
 3/16 anonim ***** válasza:

hát én is első autó kérdésével állok szemben de inkább várok még 1-2 évet ameddig gyűjtök rá hogy megtudjam venni azt amit nagyon szeretnék..:) addig úgyis lejjebb megy az ára.

amúgy nem tudom mit szólnál a Renaulthoz.. tudom sokan szidják őket de nekünk van egy 10 éves Megane és semmi baja.:) csak ugye az családi autó de addig kihúzom ameddig kigyűlik a sajátra.

2015. febr. 8. 22:44
 4/16 Dörmögő ***** válasza:
Nekem b vectrám van, 1.7 td isuzu motoros. Városban 6.5, országúton 5 liter körül van a fogyasztásom. Az adója sem túl sok, 82 lóerő az egész kocsi.
2015. febr. 8. 22:51
 5/16 Dörmögő ***** válasza:
A benzines b vectrák valóban literekkel többet esznek mint a diesel vectra.
2015. febr. 8. 22:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha az a 15-20 km naponta nem városban történik javarészt, akkor tényleg jó a Vectra 1.7 ISUZU motorral (szigorúan). Rohadásra oda kell figyelni, amúgy nem sok gond van velük.
2015. febr. 8. 23:03
 7/16 Dörmögő ***** válasza:
Városban sincs semmi baja, sőt még hamarabb el is éri az üzemi hőfokot. Hetente, 2 hetente picit meg van hajtva és tapasztalatból mondom hogy semmi baja.
2015. febr. 8. 23:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Mindenki óvva int ilyen kevés, és viszonylag rövid használatok mellett a dízeltől. Egyébként nem városban, éppen bejárni a városba használnám.
2015. febr. 8. 23:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Esetleg egy jó állapotú F Astra? Azok is olcsó, megbízható autók.
2015. febr. 8. 23:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Rohadnak mint atom, meg viszonylag sűrűn besz*rnak, igaz filléres az alkatrész :) Hármas Golfok esetleg?
2015. febr. 8. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!