Mit ajánlanátok első autónak?
A helyzet az, hogy szeretnék egy saját autót, ami csak az enyém, nem kell elkéregetni, stb. A maximum, amit az autóra szánnék, 400 ezer lenne (ez csak az autóra, majd még ehhez jönne az átíratás meg társai)
Amit tudni kell, hogy nincsenek túl nagy igényeim, 19 éves srác vagyok, általában 15-20 kilóméteres távokra használnám, néha becsúszna, 2-3 havonta egy 150 km-es karika is, és évi 8- max 10 ezer km.
Ugye ebben az árkategóriában ne legyenek az embernek nagy igényei, de jó lenne ha nem fogyasztana relative sokat, meg ugye valahogy csak fiatal vagyok meg mittudomén, nem teljesen mind1, hogy mivel jár az ember, egy régi Swift pl. alapból kilőve :))
Ja és még egy fontos dolog, 195 centi vagyok, nem árt elférni is :)
Ha szerinted az F astra megbíztatatlan, akkor óva intenélek bármi más gyártmánytól ebben az árkategóriában, inkább ne vegyél autót, várd meg míg 4-szer ennyi pénzed lesz :)
Verd a fejedbe, hogy 400 ezer alatt nem fogsz presztizsautót venni. Ha fontos a fogyasztás akkor pont a régi swift kéne. Az még egy megbízható gép.
Persze mindig meg lehet venni egy leszakadt alfát, vagy bmw-t, csak tarts a dizsi előtt, mert nem biztos, hogy mindig elvisz majd oda. Ha már a fogyasztás is számít neked, akkor a szervízköltség nagyon fog fájni, és nem fogod tudni használni.
Szerintem ilyen várható futásteljesítménynél inkább vegyél olyat ami többet eszik, de megbízható, valamint olcsó hozzá az akatrész. +1 liter fogyasztás, az kb. 30k-t jelent egy évben.
Nézelôdj, olvasd el tuti találsz itt megfelelôt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!