Ki járt már úgy, hogy az autója elakadt a sárban vagy a hóban?
Dabas mellett az erdőben egy Corsa-val. Traktor húzott ki úgy, hogy nem volt rajta neki műszakija.
Teherautóval Székesfehérváron, a sok tonna súlyt nem bírta a felázott talaj. Tudatosan mentem bele, tisztában voltam a következményekkel, de sajnos nem volt más lehetőség (ott).
Kort nemet.
Nem is egyszer. Volt hogy az mtz ami jött kihúzni még az is beragadt.🤣
30/n
Igen, p126 al hóban tulforogtam, nem adta ki... az út szélére tolt hóban elakadtam...
Akkoriban kb 22 voltam... Neme? De igen. ..
- A Kispolszki igazi kincs volt. Csak el kellet volna ásni jó mélyre.
- Az járt jól, aki eladta.
- A házunk előtt tapsoltunk, miután megtudtuk, hogy a gyártása leállt.
Egy pozitív tulajdonsága volt, mégpedig nem forralta fel a vizet. Indítása bűvészkedést okozott annak, aki kókány módon elszaggatta a bovdent, majd seprűnyéllel indította a masinát. Később persze jöttek a kulcsos indításúak.
Mikor a Holland vonóhorgot tetetett fel a Polskira, majd azzal húzta a lakókocsit. Annyit füstöt az emelkedő előtt még nem láttam.
Egy letűnt autó egy 28 éves srác szájából, aki KORTyolgatta, NEM Ez se igaz, halott ezekről a Lengyel csodákról. Nekünk is volt, de ahogy emlékszem 1-2 hét után a MÉH telepre került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!