Egyszer volt hogy a saját kocsimmal átmentem egy nagy sáron nagy lendülettel, hónapokkal később meg mondja a szerelő hogy sáros volt a hűtő...
Inkább megyek betonúton.
2017. febr. 21. 11:42
23/56 anonim válasza:
Én is jártam úgy!
Egyszer barátnőimmel elmentünk tengerpartra nyaralni és este elmentünk fürdeni a partra. Minden szép és jó volt . De amikor elindultam volna a kocsival csak bőgött a motor.. és akkor vettük észre h elásta magát a kocsi a homokban ... 2 órán keresztül próbáltunk kiszabadulni mire végre sikerült.. a sok pedál munkától a végén már a begorcsolt a lábam ...
2017. febr. 24. 10:39
24/56 anonim válasza:
20L voltam !
2017. febr. 24. 10:50
25/56 anonim válasza:
en mind2 ben... ha akarod megtalalhatod a kepeket az utolsorol az Instán :D :)
Egyik alkalommmal a sárban, uton a macskámmal az allatdokihoz. Hu nagyon nagy volt :D
Hóban. Úgy nézett ki, hogy a keréknyomok között porhó van ahogy szokés és, mint a korábbi autósok, áttudok törni rajta sértetlenül ha valahol magasabb. Pechemre éjjel egy helyen felfagyott a hó és tömör jég volt, így az első lökhárítónál megfogta a kocsit egy Titanic méretű jéghegy és úgy megállította az autót 0-ra, mintha egy vadászgép fékezőhoroggal fékezett volna landoláskor. Mondanom sem kell, hogy lökhárító javítás lett a vége. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!