Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Konnyen lefulladok az autoval...

Konnyen lefulladok az autoval indulasnal (tapasztalt soforrel is mar megtortent amikor vezette az autot), mivel gyenge a motor, ezen autoszErlo tud javitani - az alapgaz beallitasaval?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"ha ekesbe indulok be pl egy korforgalomba(sokan a hatam mogott varakozva),"

Ilyen helyzetekben én is sokszor lefulladtam tanuló koromban... a visszapillantót ha már állsz és mögötted a kocsisor, felejtsd el, ne idegesítsen, hogy a mögötted lévők idegeskednek... az az ő dolguk, neked ahhoz semmi közöd...

A kuplungot meg ne féltsed... az autó egyik legerősebb alkatrésze... 600.000km alatt nem sikerült kivégeznem az opelem kuplungját, pedig folyamatosan nyúzom... én vagyok az az arc, aki ha helzőnél 3asban felejtem, akkor csúsztatott kuplunggal easból indulok 3500 as fordulattal..

2017. jan. 9. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó mondatot mégyegyszer :)

Tehát ha jelzőnél 3asban felejtem, akkor bőgázzal indulok csúsztatott kuplunggal 3asból...

2017. jan. 9. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezen állítani, csak simán meg kell tanulni, hogy nem gáz nélkül indulunk el, hanem nyomni kell azt a gázpedált. Ilyen a nagy tömegű autó kis motorral való kombinációja.
2017. jan. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!