Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Anyumék azt mondták, akkor...

Anyumék azt mondták, akkor kapok Hondát :3 ha olyan lesz az átlagom amilyen. Lehet vele valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Lényegében márcisuban leszek 16 és szeretném lerakni az A1 et...a probléma ezzel csak annyi hogy anyumék azt mondták hogy akkor kapok CBR t ha megvan a havi 4,3 as átlag. Na most én vagyok az a nagyon hülye gyerek de a sz.r benti oktatás miatt puskával sem tudom elérni az átlagot mert egyik tanár hülyébb mint a másik, tisztelet a kivételnek. Vissza térve, most csak Simsonom van de mivel az is öreg és 50 nél már könyörög, akarok egy 125 öst. Apum hozta fel elsőnek a témát de mára már úgyvan vele hogy majd megcsinálom a B125 öt, de én annak nem látom értelmét. Valakinek bármi ötlete hogy meg lehessen győzni őket hogy a motorozást nem lehet korlátok közé rakni...Mondhatjátok hogy tanuljak jobban de azt tudom hogy nem tudom megcsinálni ha szarrá tanulom magam akkor is...válaszokat köszönöm, illetve egy két véleményt meghallgatnák szívesen a CBR 125 ről :D

2017. jan. 8. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Hat igen...a tanarok mind hulyek..4.3 as atlag nem egy nagy wast ist das..Nekem tavaly volt amikor azt mondtak hogy ha meglesz egy bizonyos atlag minden tantargybol(amit megszabtak) ,akkor kapok egy yamaha yzf r125-öt. Nekem eleg motivacio volt,ezert 10.es koromban mar yamahaval jartam suliba.
2017. jan. 8. 15:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Az szép! Nekem is ez lenne a célom, hogy ne kelljen napi fél órát buszozni meg 20 percet gyalogolni hanem a motorral 25p alatt megvan az egész! Köszönöm a választ :D
2017. jan. 8. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
44%
De jó nektek, én semmit nem kaptam 4,8-as átlagért, még egy szakadt Simsont se.
2017. jan. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!