Miért áll le kanyarban az autó motorja?
Feleségem autója már régebb óta nehezen indul reggelente. Vagy hosszasan kell indítózni, vagy kétszer kell indítani, hogy beinduljon. Beindulás után teljesen jó, minden henger működik, emelt az alapjárat, induláskor rendesen húz.
Mostanában viszont jobbos kanyarokban leáll a motor ha kevés benzin van benne. Igazából sose volt benne sok benzin, de eddig akkor is rendesen működött a kanyarokban ha már csak 1-2 liter üzemanyag volt a tankban.
Üzemanyag szivattyú hiba lehet, vagy valami más?
Scenic II, 1.6 16V, 2001
"Csak hogy tudd, nekem és a többieknek akik még segítenek nem a munkánk h kötelező legyen neked választ adni.Mégis megtettük,de te háborogsz hogy "nem csináljuk meg a kocsid" na ez a szánalmas...."
Ne hazudj, sehol se írtam, hogy nem csináljátok meg a kocsim! Persze nem kötelező válaszolni, csak nem kell butaságokat mantrázni, és ha nincs értelmes hozzászólásod, akkor lehet tovább lapozni.
Ne vergődj már te szerencsétlen.
Inkább kapcsold ki a gépet, és varrd le az asszonyt.
Ha feláll még egyáltalán, mert gyanítom hogy nem, és itt akarsz az egész világon elégtételt venni.
Nem tetszik amit írtam? Mehetsz panaszra anyucihoz, aki kiadta, hogy oldd meg a gondját, üres tankkal néha kihagy a motor...
Na mizujs, elkezdődött a személyeskedés 23-as?
Hál' istennek a szerszám még jól teljesít, de ezt a kedves mamád tudná igazán elmesélni azután, hogy a helyi becsület süllyesztőben lerendeztem. Bocs, de ő ajánlkozott fel két kisfröccsért! Sajnos nem tudtam hozzáférni a lekonyuló sörhasa miatt, de finoman cumizott. Nem fogazott, mert nem volt mivel.
:D
Látod, én is tudok ilyeneket.
#23: Folyt:
Nem adta ki az "asszony" a melót, max. meg kér valamire, amit többnyire megteszek, hiszen ez így megy házastársak között.
Majd megérted ha már nem csak a tenyered lesz a szexpartnered! Biztosan lesz majd egy "párod" egy szűk seggű fiúcska személyében, ahogy a magadfajták szokták ezt.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!