Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le kanyarban az...

Miért áll le kanyarban az autó motorja?

Figyelt kérdés

Feleségem autója már régebb óta nehezen indul reggelente. Vagy hosszasan kell indítózni, vagy kétszer kell indítani, hogy beinduljon. Beindulás után teljesen jó, minden henger működik, emelt az alapjárat, induláskor rendesen húz.

Mostanában viszont jobbos kanyarokban leáll a motor ha kevés benzin van benne. Igazából sose volt benne sok benzin, de eddig akkor is rendesen működött a kanyarokban ha már csak 1-2 liter üzemanyag volt a tankban.

Üzemanyag szivattyú hiba lehet, vagy valami más?

Scenic II, 1.6 16V, 2001

2017. jan. 8. 21:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű. Benzinpumpa a tank bal oldalán. Benzin a jobbos kanyarív dőlése miatt a tank jobboldalán. A két halmaznak nincs metszete, tehát csak levegőt szív a pumpa, és mint azt tudjuk az égéshez éghető anyag is kell, nem csak oxigén.

Végkövetkeztetés: Ha nem szeretnél/tudsz tankolni időben akkor csak balos ívű, lejtős úton vezess.

2017. jan. 9. 08:48
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem te nagyon "okos" vagy.Biztos tudod a választ kérdező csak próbára teszel minket.
2017. jan. 9. 08:53
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

kedves kérdező

A mai autókban is ac pumpa van csak elektromos és nem körhagyó hajtja

Nem arcoskodj hanem vegyél pár liter benzint az autódba és megoldódik a gond

Tudod az autó benzin nélkül nem megy!

2017. jan. 9. 09:26
 14/26 anonim ***** válasza:
66%

ez a szerinted nem létező acpumpa van az autódba:

[link]

További jó arcoskodást

És további jó 1 liter benzinel autózgatást

Ui: aki olyan hülye hogy szinte üres benzin tankal autózik, és csodálkozik ha nem kóser valami az esetleg hallgathatna az értelmesebb emberek tanácsaira is.

2017. jan. 9. 09:35
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

"Természetesen a kérdésre még semmilyen válasz nem érkezett, csak az okoskodás megy szokás szerint. Na ez a szánalmas! :("

ja és ezt még nem is reagáltam le.

Csak hogy tudd, nekem és a többieknek akik még segítenek nem a munkánk h kötelező legyen neked választ adni.Mégis megtettük,de te háborogsz hogy "nem csináljuk meg a kocsid" na ez a szánalmas....

2017. jan. 9. 09:42
 16/26 anonim ***** válasza:

Vegyél en infúziós tartályt, tedd fel a tetőcsomagartóra, és autózz abból. Abba mindig csak egy litert kell önteni.

Idióta öntelt barom vagy, akit lehetetlen tanítani, mert annyira tele van a feje a saját, tudásnak vélt tudatlanságával, hogy nem fér bele semmi más.

Véleményed rólam nem érdekel, kíméld meg magad és az olvasókat a további idehányásoktól.

Na, akkor egy kis olvasnivaló:

[link]

[link]

2017. jan. 9. 10:25
 17/26 A kérdező kommentje:

#16: A Dívány és az RTL a mérvadó? Komoly.

:D

2017. jan. 9. 17:08
 18/26 A kérdező kommentje:

#11: Az irány fordított, de igen, ez történik. Csakhogy nem szabadna elejtenie a tápszivattyúnak az anyagot a puffer miatt.

Hiába van félig az autó tartálya, ha pl. a jobb oldalával felhajtok egy partoldalra, akkor se ér bele a szivattyú az üzemanyagba. erre való a puffer tartály.

2017. jan. 9. 17:18
 19/26 A kérdező kommentje:

#12: Valóban trollkodtam egy kicsit, itt a kiszerelt hibás tápszivattyú:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__835..

És a csere tényleg megoldotta a problémát.

:D

2017. jan. 9. 17:19
 20/26 A kérdező kommentje:

Többeknek:

Gond van a szövegértésetekkel, és tiszteletlenek vagytok egy hölggyel, ami nem szép dolog!

Mellesleg a feleségem autója, mint írtam is, és nem jár folyamatosan porzó tankkal. Ha felvillan a üzemanyag visszajelző, akkor max. 50 km-t megy és tankol. Ilyenkor is van még a tartályban 3-4 liter. Mellesleg az autó a lámpa felvillanása után még több mint 90 km-t tud megtenni, kipróbáltam.

2017. jan. 9. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!