Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy kanyarban...

Miért van az hogy kanyarban ha csúszik kicsit az autó hátulja elveszi a gázt? Többi lent.

Figyelt kérdés
Miért csinálja azt az autó ha gyorsan akarok bevenni egy éles kanyart főleg városban a lámpáknál kanyarodok vagy 60-al fék nélkül és ahogy a hátulja csúszik vagyis nem igazán csúszik hanem sodródik akkor elveszi a gázt hiába nyomom neki elveszi akkor is ha a pedált nem engedem vissza és helyre állt tehát nem csúszik egyenesbe van akkor meg hatalmas lendülettel előre tőr, hiába van 4.ben akkor is nekem ez furcsa nem az az érzés hogy nincs neki ereje az más fajta itt olyan mintha kikapcsolná magát, majd ha rendbe jött akkor vissza és folytatná a gázpedáltól függően a feladatot. ESP,ASR nincs, egyedül ABS van.

2016. aug. 19. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen autóról van szó?
2016. aug. 19. 10:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Esztergomiak gyöngyszeme lenne ha ezt ott gyártották volna.
2016. aug. 19. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Mert okosabb nálad...

Én magam veszem vissza a gázpedált, ha érzem hogy sodródik, mert akkor tudja "visszahúzni" magát. AZtán ha újra egyenesben van, mehet a gáz.

2016. aug. 19. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy okosabb az a suzuki ,de hogy nincs benne egy halom 3 betűs ami ezt tudná az a furcsa ABS ilyet hivatalosan nem tud, nem tud belenyúlni a gázba,
2016. aug. 19. 16:26
 5/5 veterán vas ***** válasza:
100%

Nekem is Suzukim van már 10 éve, de az enyém jól nevelt, nem önfejűsködik. Nehogymá' helyettem vegye el a gázt! El is adnám, ha ilyet merészelne tenni.

:)

2016. aug. 19. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!