Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit ajánlotok 500. 000Ft alatt?

Mit ajánlotok 500. 000Ft alatt?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és most gyűlt össze annyi pénz hogy tudjak venni egy autót ! Max picit többet rá tudok szánni de a többi kell a tuningolására :D

Olyanra gondoltam hogy gyárilag több mint 130 paci :D

Aki tud ajánlani valamit az privit is irhat főleg prifit az aki nagyon ért a tuningoláshoz :D

2017. jan. 8. 13:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te vagy csak a vicces egyedül. Előbb tedd le a jogsit, és vegyél egy max 90-100 lovas autót, mert 0 tapasztalattal egy rossz mozdulat, és szétszalad a ménes!
2017. jan. 8. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Te vagy a nevetséges. Nem életszerű, hogy egy 16 éves gyerek félmilliós autót tudna vásárolni, fenntartani és persze tuningolni.
2017. jan. 8. 20:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát elmondom neked mikor kisseb voltam minden pénzt amit kaptam féretettem és 15 éves elmentem apám haverjához dolgozni !

Minden nap dolgoztam ! Apámnak az autóját vezetgettem néha néha (mellettem ült ) szóval van pici tapasztalat az autója egy Audi TT

2017. jan. 8. 22:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Inkább qrvázd el a pénzt
2017. jan. 8. 22:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Tapasztalat 16 évesen? Erős túlzás.
2017. jan. 8. 22:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Van tapasztalatod, ezen jót röhögtem! Városban is vezettél? Remélem nem... Tudod mikor lesz tapasztalatod? Olyan 100 ezer levezetett km után. Feküdj le fiam, holnap iskola!
2017. jan. 8. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Legjobb "dolgoztam". Igen,és ennyit osszeszedtel vele mi? Rendes bejelentett fix havijövedelmes munkakból nem raksz felre ennyit nem a pitianer diakmunkabol.. Remelem csak valai troll vagy,vagy mar tenyleg ennyire hulye agyatlan ezva nep..
2017. jan. 9. 08:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs vezetési rutinod (ez nem szégyen, nekem sincs, nincs ezzel semmi gond), és annyira értesz az autókhoz, hogy neten kérdezel random embereket, hogy mit vegyél, de már tuningolni akarod, és kéne a 130 paci... Oké :D
2017. jan. 9. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Értem,szóval tegyük fel van 450 ezred.

Viszont 3 havonta 20 ezer biztosítás,ha nem csak napi 5km suliba-és haza (mert az is 350-400 km ami 8 literes városival már 13e ft benzinpénz) ,hanem használod is (mondjuk nem napi 5km suli-haza) akkor laza 20-30e benzinpénz.

Ilyen korú autóknál számold,hogy első fél évben szilentek ,esetleg gömbfejek elmennek ,akkor mi van?

Egy olcsóbb autóba (pl 206 pug ) 4e ft 1 összekötő alap,a normális közel gyári 7.

Ugyebár párban cseréljük 15,de mivel nincs gondolom szerelési tapasztalatod és szakszerűen ~ 15 szerszámod hozzá 2 munkaóra ~8e ft.23e ft a semmire.

Rendes lézeres futómű állítás 10-13e .

40 ezret súroljuk,csak azért mert egy összekötőt cseréltünk.

Nyugodtan számolj bele,2 kitámasztót,lazán nyugodtan pár szilentet.

pár ezer forintos alkatrészek igen,de 100-ast túlléped könnyedén.

És 1 olcsó kocsit beszéltünk ,nem egy "minimum gyárilag 130 paci" kocsiról.

De lehet venni mutatóba garázsba szép BMW-ket.

Amiket havi 5x használsz mert nem lehet fenntartani,és tankolni.

Hidd el,én anno 16 évesen így kezdtem.

Calibrát vettem,mert "ez-az lóerő",ja ,tankolni úgy tudtam,hogy suli után hétköznap 2 ,és hétvégén 2 napot dolgoztam,ha valami volt rajta akkor átlag min 1 hónapig nem használtam mert nem voltak félretett 100 ezreim,sőt lakatoshoz alapból nem tudtam vinni lakatolni..."Rozsdálva " használtam.

És fél év után árultam (megvételtől fogva) ,majd 3 hónapig és vettem egy 1.4 90 LE peugeot 206-ot (direkt 1.4 -et de nem 75 hanem 90 lóerőset,75 lóerő nyáron mondjuk klímával annyi,hogy városba és elkerülőkön elég,én pályáztam is,109 lóerőset vettem volna).Mit cseréltem benne? 5 éve van meg : Olajat,szűrőket ,illetve vezérlést,és féket (sokat tettem bele) elvileg 9-et kellene ennie,7-et mutat az óra,és érzetre is ennyi.

Mit vennél,őszintén?

1.6 VTI-t?

valami 1.8t-t?

PD TDI-t?

Calibra-t?

BMW-t?

Nem megvenni drága egy autót,fenntartani...

Ha mindenképpen 130 lóerő feletti kell tudom ajánlani az 2.0 gti peugeot 206...Szívó motor,jó koncepció,tanulható.

2017. jan. 9. 17:36
 20/20 A kérdező kommentje:
Huh köszi végre valaki 😊 megy majd a privi
2017. jan. 10. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!