300 000Ft körül szeretnék autót vásárolni. Milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Diák vagyok 19 éves csak a suliba járásra kéne meg a közeli településekre. 2 méter magasságommal nem kispolski- ra gondoltam természetesen2015. jan. 11. 10:50
1/17 szántóvető válasza:
2/17 anonim válasza:
azt mit kell a motorján nézni?hogy szép fényes-e???a 300 körüli autókon maximum annyit kell nézni hogy tetszik-e a színe,mert ennyiért nem kell a csodát várni!
4/17 szántóvető válasza:
hogy mennyire kopott,volt-e már felújítva,miket cseréltek benne,melegszik-e a víz,direktre van-e kötve a ventillátor,nem hengerfejes-e,csurig van-e töltve finissel,a nívón lévő olaj szép tiszta-e benzinmotornál,indul-e pöccre,megy-e minden henger,egyenletes-e az alapjárat,füstöl/kormol-e pl. ilyeneket.
5/17 A kérdező kommentje:
volkswagen golf 2 vélemény ?
2015. jan. 11. 11:50
7/17 anonim válasza:
300ért azért már autót is lehet venni ,nem pedig kettes golfot!
8/17 anonim válasza:
300 ezerért már 1 jó Swiftet lehet venni kisebb hibákkal. Amit kérdezni kell mindenképp, hogy hanyadk tulajtól veszed. Az a legjobb, ha 1-től. Azt is kell kérdezni, hogy a vezérműszíj volt-e cserélve, azóta mennyit mentek vele. Vezérműszíjat Suzukinál 90 ezer km-ként kell cserélni. Olajcserére, légszűrőkre, olajszűrőkre sem árt rákérdezni.
Igenis lehet mit nézni a kocsin, pl. küszöbök, alváz. Azért rozsdás alvázzal nem éri meg 100 ezerért sem kocsit venni...
Am. én is diák vagyok, 20 éves és jó döntés. Nekem 1 régi Swiftem van és én azzal járok mindenhova. Ha befektetsz egy kocsiba jobban jársz mintha vársz a buszra a hidegben. :)
9/17 szántóvető válasza:
8-as két méteres személynek is jó a swift?
10/17 A kérdező kommentje:
Amúgy se buszozok mert szüleim autóját használtam csak féltem azokat az autókat mert nagy értékűek... azért szeretnék valami ilyen olcsóbb autót ami azér nem olyan rossz de nem is olyan nagy értékű és nem sajnálok annyira
2015. jan. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!