Hondások hogyan élitek meg, hogy itt a tél, a hó, és nem mehetek ki driftelgetni az első kerekes kocsitokal?
"Én még olyat nem láttam, hogy első tengelyen legyen a kézifék. Melyik autóba szereltek olyat? "
Citroen C5
Röhögtünk nagyon mikor tavaly elmentünk csúszkálni, haver meg rángathatta a C5 kézifékét :D
Nem semmi. Ki más csinálna ilyet, mint a franciák. :D Biztos teljesen ki akarták irtani a huligánkodást az autóból. :)
Nagy hülyeségnek tartom, mert időnként segíthet az autó túlkormányzottá tétele, így pedig megszűnik a lehetősége. Gyanítom, hogy nem véletlenül kapta az emergency brake nevet angolul.
Ja a kézifékezést az elektromos kézifékkel is ki lehet írtani, az meg egyre több autóban benne van.
Amúgy a Barkas is elöl ható kézivel rendelkezett, pedig nem francia, hanem DDR!
Rögzítőféknek biztonságtechnikai okból jobb, ha a hajtott tengelyen fog!
Kár, hogy más lelőte a Barkaszt már pedig benyögtem volna én is :D
Húúú de utáltam zöldfülű koromban rá féket állítani, aki ismeri tudja mért mondom...
...és a lényeg tessék ismételni: fronthajtású autóval nem lehet driftelni! Nézzétek meg a drift verseny szabályzatát is! mnasz weblapjáról most belinkeljem ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!