Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul ebben a nagy...

Miért nem indul ebben a nagy hidegben az autóm?

Figyelt kérdés
1.9 PD TDI. Eddig semmi baj nem volt vele, egyből indult könnyedén, most hogy bejöttek a nagyobb hidegek nehezen indult, tegnap 6 szor indítottam mire beindult. Ma 10szer próbáltam de semmi. Először nem jelzett semmit a műszerfalon, aztán a 10. indítás után már a piros aksi jel kigyulladt.
2017. jan. 7. 18:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
2003 / 7.hós az autó, aksi kb 6-7 éves unix saját márkás.
2017. jan. 8. 14:32
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Időpont ma 13:43

Afajtàd meg a 20 éves c-s mercire veri magàt. Ami viszia a 260at,de 240nél nyekken akkoràt,hohy mahdnem szétszakad alattad. Na ez a neked való baràtom! ;)

2017. jan. 8. 17:23
 23/27 anonim ***** válasza:

"Afajtàd meg a 20 éves c-s mercire veri magàt. Ami viszia a 260at,de 240nél nyekken akkoràt,hohy mahdnem szétszakad alattad. Na ez a neked való baràtom! ;)"

Nem, az én fajtám vesz egy normális kocsit és a büdös életbe nem jut eszébe 200-al menni sehol, csak pontosan tudja a realitásokat: verseny szinten ezek a kocsik elégtelenek és akkor még elég enyhén fejeztem ki magam. Felesleges totál hétköznapi autókkal helyettesíteni az esetlegesen kicsi péniszedet és közben azt hinni, hogy egy erőművön ülsz.

2017. jan. 8. 17:47
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Kiírta, hogy innen bàrki is 200,300,400al akar menni? Làtom nem csak szövegértési,önértékelési,hanem pszichés gobdok is vannak... Sürgősen keress fel egy orvost mami kedvence. :) Ja mert úgye, ha valaki 150 lóerős kicsit vesz az màr csak azért veheti,hovy jampiskodbjon nem? Az eszedbe sem hutott,hogy egy 1300-1400as kaszni alatt mit szemved az a 1.2-1.4es motor mi? :D Na inkàbb húzz aludni. Te SZAKEMBÖR! :DDDDDDD
2017. jan. 8. 18:16
 25/27 anonim ***** válasza:

"Kiírta, hogy innen bàrki is 200,300,400al akar menni? Làtom nem csak szövegértési,önértékelési,hanem pszichés gobdok is vannak... Sürgősen keress fel egy orvost mami kedvence. :) Ja mert úgye, ha valaki 150 lóerős kicsit vesz az màr csak azért veheti,hovy jampiskodbjon nem? Az eszedbe sem hutott,hogy egy 1300-1400as kaszni alatt mit szemved az a 1.2-1.4es motor mi? :D Na inkàbb húzz aludni. Te SZAKEMBÖR! :DDDDDD"

Nem véletlenül vagy te 35%-on, mi? :)

"Ami viszia a 260at,de 240nél nyekken akkoràt,hohy mahdnem szétszakad alattad."

Mi a péniszért mennék 240-el? El nem tudok képzelni semmilyen közlekedési helyzetet, amikor ennek a sebességnek akárcsak a megközelítése is indokolt vagy biztonságos lenne autóval. Te járatod itt szádat, hogy mekkorát nyekken meg hogy szétszakad alattam. Nem, nem fog szétszakadni, mert nem fogok így közlekedni mint te. Na további jó mulatást.

2017. jan. 8. 18:43
 26/27 anonim ***** válasza:
Jesszusom de sötét vagy!! A 240 egy hasonlat volt Te.... :D hallkd kezletesd magsd mert nagyon KO vagy... ATYA ÚR ISTEN!!! :D
2017. jan. 8. 19:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Bebaszva kommentelsz?
2017. jan. 8. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!