Milyen autót válasszak?
Van rá körülbelül 700.000 forintunk.
Fogyasztása olyan átlag max. 8 liter körüli (persze inkább kevesebb)
Bevásárlós,nyaralásos,családi autó,tehát a nagy csomagtartó előny lenne.
Heti olyan 2-3 alkalommal használnánk,másik autónk nincs.
Nem tudom mire kéne odafigyelnem,és a szempontokból is kifogytam. Nem volt még autóm.Mindennemű segítséget előre is köszönök.
23N
én az 1.9 Tdi motorú dízel kombikat javasolnám neked, mindegy, hogy a 90 vagy a 110 lovas verzió, ezzel nagyon nem lehet mellé nyúlni.
Seat Cordoba Vario, Volkswagen Polo kombi, Audi A4 kombi, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf kombi, Skodából is van ilyen :)
Azzal azért érdemes számolni, hogy ha 700 ezred van rá, akkor 500-550 ezer forintért kellene autót vásárolnod, a többi rámegy az átírásra, a biztosításra, és a vétel utáni KÖTELEZŐ SZERVÍZELÉSRE!!! Persze csak ha nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket :)
Az átiratást nem számoltuk a 700 ezer forinthoz. A kötelező szervizelést stbt természetesen nem hagyjuk ki,arra gondoltam,hogy autószerelő ismerőssel megyünk,az úgy vajon elég? Bár lehet kereskedésből vennénk, nem magánszemélytől, igyis nagy a rizikó?
A két választ köszönöm, hasznos volt.
Inkább magánszemélytől vedd mert látod hogy kinél volt az autó és megtudod kérdezni hogy mikor szervizelték utoljára, mit cseréltek ki rajta, stb.
Nézegess Focus kombikat, Astra G kombikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!