Esküvői tanuként milyen autót válasszak?
Akik valamilyen szerepet kaptak, azoknak jár egy kocsi sofőrrel a vendégek pedig busszal mennek.
22 éves vagyok talán a koromhoz mérve (is) kéne kocsit választani.
A lehetséges autók
Mercedes s osztály (w221) Audi A8 (2006-2010 között gyártott modell)
Legújabb 5-ös Bmw vagy Volvo xc60, esetleg egy Jaguar xf ( bár az kétes) esetleg E Merci a w211/12 modellek.
Először az s mercit soknak tartottam aztán megbarátkoztam vele,de most legmélyen belül úgyérzem kellene ismegnem is..aztán a volvora tippeltem.
Melyiket választanátok?
Ha nem te vezeted, akkor tök mindegy.
Ha te vezeted, akkor olyat, amit szívesen és biztonságosan el tudsz vezetni.
Nekem mind1 lenne. Nem a te esküvőd, csak aznap ülsz benne és mégcsak nem is te vezeted.
Ez most olyan mintha megkérdezted volna hogy milyen színű inget és nyakkendőt vegyél fel.
Én az S osztályt választanám de ha foglalt akkor az se lenne gond ha a legrosszabb jön értem.
Te fizeted vagy más?
Ha más és kérhetsz akármit akkor egy 1965-1968 közti Alfa Romeo Giulia Sprint GTA -t tűzpirosban :)
Ennyit biztos, hogy nem elmélkednék, hogy azon az 1 napon miben utazzak... :D
De, hogy válaszoljak is a kérdésedre, az S merci a legkényelmesebb, aztán masodiknak a bmw-t valasztanam, mert új és szeretem is. A w211 már régebbi modell, így azt hagynám. a jaguar lenne a harmadik helyezettem vagy az a8. A volvoban pedig nincs nagy hely hátul, de az ülése kényelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!