Okrwdw kérdése:
Milyen autót válasszak?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, fiatalos, sportos autót szeretnék venni 500 ezer ft körül.
Szép legyen, jó vezetési élmény, gyors, és ne legyen egy vagyon a szervizelése. Fogyasztást cégben leirom igy nem releváns.
Illetve idős 15-20 éves autokra adnak hitelt? Akkor esetleg elmehetne 700-800 körülre az összeg.
Első körben egy E36osra gondoltam 320i esetleg 318i ha olcsóbb a 4 hengeres fenttartása. Mit gondoltok?
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 13. 10:36
1/9 Tomcatters válasza:
Én inkább valami szívó japán benzinest vennék :)
2/9 A kérdező kommentje:
Egy jó Nissan Primera v Toyota Celica? :) Sajnos laikus vagyok...én csak hallottam h keleti kocsikhoz drága az alkatrész.
2016. márc. 13. 10:48
3/9 Tomcatters válasza:
Esetedben annyival olcsóbb a 4 hengeres fenntartása... mivel írtad "az üzemanyagot letudod írni cégen belül" 6 helyett 4 gyertya kevesebb motorolaj cserénél .. ez szinte semmi :)
4/9 Tomcatters válasza:
Pl de en konkretan itt a mitsubishi galantra gondoltam 2 literes 16 szelepes szivo b3nzin... azok nagyon megbizhatóak es a keretedbe is beleférnek :)
5/9 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, nagyon tetszenek a Galantok!
2016. márc. 13. 10:53
6/9 Tomcatters válasza:
7/9 Tomcatters válasza:
Vagy masik honda accord 2.0 .nekem is az van csak ujabb ,de pl 6. Gen vagy 5. Gen belefér :)
9/9 anonim válasza:
Ha mi mondjuk meg milyen autót válasszál az már nem a te választásod lesz. Ám hogy mondjak valamit japánból Mazda, Nissan megbízható és jó árban van, Bmwből meg csak E36-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!