Milyen japán autót válasszak?
Figyelt kérdés
Abban már megállapodtam magammal, hogy japán autó. Sok helyen olvastam, hogy nagyon megbízhatóak. Egyik opció természetesen a suzuki swift. Ti milyet ajánlanátok első autónak, 1 millió alatt? Szeretnék kisebb, lehetőleg 3 ajtós kocsit venni, de nem feltétlen ez az elsődleges szempont. Használva kb fele rész város, fele rész autópálya volna.2015. nov. 2. 21:58
1/5 anonim válasza:
Igazából tök mindegy. Bármennyire hihetetlen szinte az összes ugyanolyan megbízható és valószínűleg nem lesz vele túl sok gond. Nekünk a családban eddig csak Mitsubishi-k és Mazda-k voltak, de tényleg mindegyik jó volt. Amit írtál azok alapján (kisebb , 3 ajtós) nekem pl. most rögtön a Mitsubishi Colt ugrott be mint lehetséges alternatíva, de igazából van még sok hasonló. Válaszd , amelyik jobban tetszik kinézetre, mert műszakilag mindegyik jó alapvetően.
2/5 anonim válasza:
Nekem Nissan Almeram volt, nagyon szerettem, csak kinőtte a család. 12 évesen minden hiba nélkül adtam el.
3/5 anonim válasza:
laci. csak suzuki.a többiből már, csak nagyon lepukkantat kapsz ebben az árkategóriában és ELSŐ AUTÓNAK megfelelő .más japán autóra a gatyád is rá menne a rengeteg javításra.suzukihoz olcsóbban is hozzá lehet jutni tűrhető állapotúhoz.az alkatrészek még tűrhető árban vannak,bár nem a legolcsóbbak.ha rendbe van téve elég megbízható kis fogyasztású autó.olajat,vezérmű szíjat,üz.a.szűrőt és (gyertyákat minőségire), alapból cserélném.a többit szemre vétel alapján.csak hozzá értővel menj autót venni!-ne hogy át q-janak.Te első autós.legyen benne sok örömöd azt kívánom.
4/5 anonim válasza:
Nissant ne, nekem egy navarrám van 6 éve és 3 havonta elromlik. Megbízhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!