Mennyire realis ez a parkolas szimulator - kinek hogy megy ha kiprobalja a jatekot?
2016. dec. 31. 01:06
1/6 anonim válasza:
El lehet vele szórakozni, de abszolút nem reális a játék fizikája, arról meg ne is beszéljünk hogy a force feedback nulla.
2/6 anonim válasza:
Ez csak egy poén, kb 3 parc alatt megcsináltam mindet, a valósághoz semmi köze.
3/6 anonim válasza:
Ujjgyakorlat, 3 perc időtöltés, semmi több.
Akinek nem megy elsőre csont nélkül, azt biciklizni sem lenne szabad engedni.
4/6 A kérdező kommentje:
utolso: ennyire realisnak gondolod a jatekot?
2016. dec. 31. 11:47
5/6 anonim válasza:
Nem. Ennyire könnyű, és nincs köze a valósághoz. Akinek ez nem megy, annak a valóságban semmiképp sem.
Annyira reális mint a hatgombos repülőgépszimulátorok (teljesítményt növel-csökkent, balra-jobbra, le-fel)
6/6 A kérdező kommentje:
Találtam olyan konyvtarat ahol mukodik a 0x69 (van grafikus menu, ahol lehet valasztani hogy melyiken akarom futtatni :) es mukodott,csak sajna nekem azt kell foyltatnom amit mar elkezdtem,amit elozoleg linkeltem)
(ez az uj konyvtar ami mukodik)
2016. dec. 31. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!