Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondta az érdeklődő...

Miért mondta az érdeklődő hogy menjek a motorral mielőtt kipróbálja?

Figyelt kérdés

Régebben árultam egy segédmotort és az érdeklődő látszólag jártas volt a motor témában. Nem értettem hogy miért, de azt mondta hogy menjek a motorral én egy kicsit és utána kipróbálja.

Mire volt kíváncsi?

2014. febr. 15. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet arra volt kíváncsi, hogy hidegen hogyan kezeled a motort, húzod-e neki mint a barom. Bár én 100%, hogy hidegen akarnék kipróbálni egy motort, mert akkor jön ki legjobban a nyűgje, indul-e, köhög, fullad, stb...
2014. febr. 15. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Kíváncsi volt hogyan használod. Sok mindent elárul arról hogy mennyire szereti a motort. Milyen gépről van amúgy szó?
2014. febr. 15. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy simson volt. Már rég eladtam de nem ő vette meg.

Nyilván ha el akarom adni akkor nem úgy indulok hogy kihuzatom minden fokozatban meg kikapom egykerékre. Tehát ilyenkor szerintem mindenki úgy vezet mintha egy rendőr nézné:D

2014. febr. 15. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen. Én már voltam úgy motort nézni, hogy a hülyegyerek azzal kezdte, hogy így megy meg úgy megy a gép, meg lehet neki kenni keményen, meg elpörög meg ... És csak mondta és mondta...

Ott is hagytam.

2014. febr. 15. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Még egy fontos dolgot meg lehet nézni: Ha más megy vele, akkor szépen látszik az egyenes futás. Ha távolabbról megnézi és két nyomon megy a moci, akkor lehet, hogy sokat estek vele, és elgörbült a váz. Ezt rajta ülve nehezebb észrevenni!
2014. febr. 15. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!