Engednéd rokonnak/ismerősnek/barátnak hogy kipróbálja a kocsidat úgy hogy ott ülsz mellette?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 18:22
1/14 anonim válasza:
persze ha megbízok benne miért ne. énis vezettem már más kocsiját és az enyémet is vezette már más
2/14 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy ő milyen sofőr. Egyszer-kétszer megengedtem barátnőmnek, amikor még friss jogsija volt, hááát...
utána nagyon sokáig nem, mert szabályosan féltem.
3/14 anonim válasza:
Én engedném, kivéve a feleségemnek.
4/14 anonim válasza:
Ha nem egy felelőtlen, idióta hülyegyerekről van szó, akkor igen.
5/14 A kérdező kommentje:
1 éves jogsija van. Elég jól vezet, tud bánni a pedálokkal.
2011. jan. 21. 19:22
6/14 anonim válasza:
Attól még lehet egy idióta, aki nem bír magával és elkezd bohóckodni egy olyan autóval, amit nem ismer, és megöl mindkettőnket.
7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Túl sok akciófilmet nézel:D
2011. jan. 21. 20:04
8/14 anonim válasza:
Nem viccel. Ha nem ismeri kellőképpen a kocsit és valamiv áratlan helyzet van akár össze is törheti.
Hiába vezetett már egy ugyan olyat (évjáratra, ccm-ben és lóerőben).
Két GVM trolinak is teljesen mások a menet tulajdonságai mégha ugyan abban az évben is gyártották őket.
Kérdésre is válaszolva. Engedtem már meg ismerősnek hogy vezessen. Öcsémnek is de ő többet csak utasként ülhet be mert ahogy ő mondaná csak kicsit odalépett és máris 100al mentünk. Hát kössz valaki meg kijön elénk mert hogy még messze van aztán mi is hiábask leszünk mert nem éppen 50el jöttünk.
9/14 anonim válasza:
Nekem speciel egy két tonnás terepjáróm van. Nem telekjáró, terepjáró. 130-140-es tempónál autópályán elég egy kicsit óvatlan kormánymozdulat, azonnal beleng és borul. Szerinted egy 18 éves f@sz@gyerek 1 éves jogsival, ezerkettes zsigulin szerzett "hatalmas" tapasztalattal hány perc után törné rommá?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem 10 kilóméteres távokra gondoltam. 1-2 utcányi táv.
2011. jan. 21. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!