Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Engednéd rokonnak/ismerősnek/b...

Engednéd rokonnak/ismerősnek/barátnak hogy kipróbálja a kocsidat úgy hogy ott ülsz mellette?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha kezdő és látszik rajta hogy "pancser" akkor nem adom oda, de ha olyan haver aki nekem már odaadta az autoját akkor én is odafogom adni neki, de ott van pl a sógorom aki a 400.000ft-os astráját ugy félti hogy az apjának (akinek B-C-C+E kat. van vagy 10 éve)se adja oda meg senkinek, én is csak annyit mentem vele mig kiálltam a garázsból. De a haverok pl mind odaadják pedig van olyan akinek 6millios Lexus-a van!
2011. jan. 21. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
ha mellette ülök és jó ismerős vezethetné, de kölcsön már nem adnám!
2011. jan. 22. 06:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyik haverom igazából nem meri neki nyomni, egyszer már vezette rutinpályán a kocsimat, ha meglesz neki a jogsi akkor vezetheti majd egyszer a forgalomba is. Viszont van olyan haverom akinek soha a büdös életbe oda nem adnám.
2011. jan. 22. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Oktatóm mondta mindíg az egy dolog,hogy tud vezetni valaki,közlekedni is kell tudni és a kettő nem ugyanaz
2011. jan. 31. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!