Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz, hogy aki sokat játszik...

Igaz, hogy aki sokat játszik autó szimulátor játékkal, az könnyeben megtanul vezetni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Attól hogy egy monitort bámulva tekergetsz egy kormánykerékre emlékeztető valamit, nem leszel semmivel sem közelebb egy igazi autóhoz.

A szimulátor játék nem fullad le, nem tudod kitapasztalni a kuplung fogási pontját, nem tanulod meg a tükrök használatát, nem tanulod meg érezni a méreteket, szóval semmit nem tapasztalsz meg abból, amilyen majd egy valódi autó lesz. (a hangeffekteket és a force-feedbackes kormányt hanyagoljuk, kb. annyira valósághű mint a felfújható guminő)

2013. szept. 22. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Első: mondanak neked valamit ezek a nevek: Michelisz Norbert, Wéber gábor?
2013. szept. 22. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Semmi olyat nem mondanak, aminek köze lenne az autóvezetéshez.

Nem szimulátoron tanultak meg vezetni, számítógép előtt.

Egy túraautó*bajnoksági végletekig kihegyezett kocsinak kb, semmi köze nincs egy PC-játékhoz.

2013. szept. 23. 00:35
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Ja, negatív ment a Norbit emlegető okoskának.
2013. szept. 23. 00:36
 5/12 anonim válasza:
Szerintem meg igaz.. Ha magamból indulok ki, most fogom kezdeni a jogsit, és amikor először a volánáll ültem, azért jól jöttek azok a szimulátoros emlékek.
2013. szept. 23. 06:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Abszolút semmi köze hozzá, mert másképp kell kezelni, és másképp is viselkedik. A szimulátor kezelőszervei (kormány, pedál, stb.) teljesen másképp működik, mivel nem mechanikus kapcsolata van az autóval, hanem elektronikus. A különbség óriási.
2013. szept. 23. 07:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mit nevezel autószimulátornak. NFS sorozat bármelyik tagját például dobhatod kukába ilyen szempontból. Ellenben pl Euro truck simulator 2-vel, vagy live for speed-el játszol, pár dolgot megtanulhatsz. Sokra azért ne számíts.
2013. szept. 23. 07:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. szept. 23. 12:08
 9/12 anonim válasza:

13 éves vagyok

Szimulátorokon tök béna vagyok, de mikor apám ide adta a kocsit h vezessem egy kicsit akk elsőre ment...semmi köze egymáshoz a kettőnek.

2013. szept. 23. 15:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Hogy hogy vezetted? 13 évesen? Gondolom nem az utcán, hanem a kertben.
2013. szept. 23. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!