Vásároltam egy Kamaz 5511-es típusú billencs teherautót 650 000 Forintért. Milyen munkákat tudok vele vállalni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 17:53
1/20 anonim válasza:
Sóder, homokhordás, zúzott kő hordás, Szénhordás. Szerintem menj el egy tüzépre és kérdezősködj ott hogy esetleg nem e adnának neked fuvar munkát. Amúgy mi célból vetted ha megvétel után gondolkodsz a hasznán? :)
2/20 anonim válasza:
Szerencse hogy idejében kezdesz ezen gondolkodni...XD
3/20 anonim válasza:
Vagy sóderbányába, homokbányába, ahova nehézgépek szükségesek.
4/20 anonim válasza:
Igen szépet vehettél 650-ért...egy azonnal hadrafoghatót nem kapsz 1,5 milla alatt XD
5/20 anonim válasza:
Raksz egy ponyvát a puttonyba, feltöltöd vízzel és lesz otthon egy mozgó strandod. Ha olyan 5511-est vettél amiben kipufogógázzal lehet fűteni a puttonyt, akkor télen is strandolhatsz :D
7/20 A kérdező kommentje:
Az.
2016. dec. 23. 18:39
8/20 anonim válasza:
És használható egyáltalán? nincs szétrohadva? Elég jó vétel volt enyiért, már ha megérte az árát.
9/20 anonim válasza:
Nem te vagy a kamionos csávó, aki 2 millióért akart egy lepusztult nyergest venni?
10/20 A kérdező kommentje:
De, de rájöttem, a kamionozás nem buli.
2016. dec. 23. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!