Felmegy a Kamaz elejére a 10. 00R20-as gumi?
Figyelt kérdés
A Kamaz 1995-ös 53212-es márkájú és arra lennék kíváncsi, hogy elől a sárhányóktól meg a tolórúdtól elfér-e a 10-00R20-as gumi, mert alapból 9.00R20-as van rajta, de hallottam meg neten láttam is már az elején 10.00R20-ast, csak azt nem tudom, hogy ahhoz, hogy elférjen kellek-e faragni a sárhányóból vagy kell-e betenni plusz rugólapot, hogy emeljen rajt meg ilyenek.
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. febr. 23. 14:17
1/4 anonim válasza:
Mivel az átmérő ugyanaz így emelni nem kell, szélességben pedig oldalanként kb 1,3 cm lesz a plusz. Simán el kell hogy férjen
2/4 A kérdező kommentje:
Átmérőre is nagyobb elvileg, mert emel az autón, az R20 az csak a felni átmérő. Ha minden igaz 10 centit emel rajt, mert ez 1 m magas a 900-as meg 90 centi és arra lennék kíváncsi, hogy kormányzásnál a tolórúdba vagy a sárhányóba nem akad-e el.
2016. febr. 23. 17:29
3/4 anonim válasza:
Ez sem igaz, átmérőben 1,1" a különbség, tehát 0,55" (1,4 cm-t) emel az autón. El fog férni.
De miért nem a Kamazos kollégáktól kérdezed ezeket a kérdéseket?
4/4 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy 10 centit emel rajt, de ez a válasz sokat segített, köszönöm! Az a baj, hogy akit én ismerek kamazost az mind 9.00R20-ast használ és hallottam, hogy volt aki rakott rá 1000-est de nem voltam biztos abban, hogy elfér.
2016. febr. 25. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!