Volkswagen Golf 5 ablaktörlő csere segítség?
Figyelt kérdés
Szeretnék cserélni ablaktörlőt de nem az egészet csak a gumit(az úgy olcsóbb) de viszont nem tudom szétszedni a végét (nem szeretném eltörni) hogyan kell szétszedni??
itt van pár kép hogyan néz ki:
2016. febr. 13. 11:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem roncsolás nélkül nem szétszedhető, bár nekem még nem jutott eszembe az ilyen lapátot szétszedni. Igazából gumit is vagy 20 éve cseréltem utoljára.
2/5 Tomcatters válasza:
5Nem tudom meg -e éri a sok belefektetett időt .. én inkább vennék új lapátokat
3/5 anonim válasza:
Ezek a száz ft- os profilgumik kb semmire sem jók. Törölni nem fog jól. Inkább vegyél komlett lapátot. Nem olysn drága, h ne férjen bele pár évente újat venni.
4/5 anonim válasza:
Már az öregjeink is azt mondtál: ha lóra volt pénzed, legyen zabra is! Az autótartás meg sajnos végképp nem fér össze a fillérbszással. Vegyél komplett lapátot.
5/5 A kérdező kommentje:
hát végül is vettem Bosch-okat..
2016. febr. 18. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!