Univerzális ablaktörlő lapát rögzítése régi, Skoda 120 ablaktörlő karra?
Van egy régi 120-as Skodám. Hogyan tudnám az új, szabványos ablaktörlő lapátot rögzíteni a régi, eredeti skoda-féle ablaktörlő karra? (az új alatt a Tesco-ban, több méretben kapható fajtára gondolok)
Esetleg van olyan márka aminek az ablaktörlői a jelenlegi szabványhoz passzolnak, de felszerelhetőek az eredeti ablaktörlők helyett?
Ha lenne pénzem új kocsira és annak a fenntartási költségeire lehet, hogy megtenném.
Látom a visszajelzésekből, hogy máshol is ilyen "okos" kommenteket adsz kérdésekre. Mi lenne, ha inkább nem vesztegetnénk egymás idejét? :)
Ha nincs a kérdésre vonatkozó, értelmes válaszod, akkor inkább ne írj.
Nekem volt Skodám 10 évig, szerettem, de elegem lett belőle. :)
Nem, nem tudod a Tesco-s és semmilyen univerzális ablaktörlő lapátot átalakítás nélkül rászerelni. Ha jól emlékszem egy kis stiftbe ugrik be a Skoda gyári lapátja, míg az univerzálishoz kell egy műanyag közdarab.
Nem összehozható, de vegyél rá Skoda ablaktörlőt, biztosan kapható még.
Köszönöm a válaszokat!
@3;5 - ment a zöld kéz ;)
Egész konkrétan ez kell a gépmadárra:
nekem egy GLS típusom volt, szerettem. Ezeket az új modern kocsikat semmi extra vezetni, de a Skodát az volt.
Egy fajta (csehszlovák) életérzés :)
Köszönöm a válaszod! :D
Ugyan a linken egy régi fajta ablaktörlő lapát van, így a kérdésre nem igazán megfelelő a válasz, mégis kaptál zöld kezet mint Skoda barát :D
Igazad van a régi vasakat vezetni életérzés, télen-nyáron. Far motor, far hajtás, öblös motor hang és minden adott a jó hangulathoz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!