Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valami jó autó másfél miliő...

Valami jó autó másfél miliő körül?

Figyelt kérdés
Ezt az árat nem egészében értettem átírás kötelező cserék nélkül ennyi.Ami a fontos,valami komoly legyen,tekintélyes,elegáns,tágas,jó értelemben hangos,picit "maffiózós",jól felszerelt.Én az öregebb német bálnák felé vonzódom,tudom mennyi velük a gond,de,szerintem,ha odafigyelek,és a felsőbb rétegből válogatok,jó minőségű üzemanyagot tankolok akkor nem lesz gond.Tudom mennyi egy ilyen autó fenttartása,tisztában vagyok vele mennyi adót kell utána fizetni,hogy mennyi az átírása,hogy mennyit fogyaszt,hogy mennyire szennyezi a környezetet,nyilván ennek a távlatában írok,mielőtt lehurrognának a kérdésért,ja igen és azt is érdemes megemlíteni,hogy nem menőzni veszem.A válaszokat köszönöm.

2016. dec. 23. 01:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

miért lenne kidobott pénz?

1. olyan feelingjük van amit a mai kocsik nem adnak!

2. ot a gyerek kori nosztalgia mikor a nagy olajszőkítők és krrva futtatók ilyennel jártak és robbantak fel :)

3. semmivel nem drágább, mint egy új azonos szintű kocsi(fenntartásra)

4. igen törődni kell ezekkel, igen pénz kell ezekre de nem egy 30éves lada1200 -k.

Aki nem tudja elfogadni a vételár többszöröse rámegy és mindig lesz meglepetés szerelnivaló meg 10liter felett esznek az ne vegyen régi presztízs kocsit...

Épp tegnap este volt olyan kiírás egyik csoportban, hogy "eladom ezt a xrrtt, mert 2hete nem bírja megcsinálni az autóvillamosságis" most a pontos márka tipus lényegtelen mert az adott csoportban sokan vagyunk olyan járművel és működik...

Tehát rendes hozzáértő szerelő kell és nem a vételár lesz sok kiadás öreg presztízsnél

2016. dec. 24. 13:29
 12/13 A kérdező kommentje:
11/11 pont azért kellene,egy ilyen,igen ennyiből lehet venni egy új ladát(ami most jőtt be),de az egy szar.nekem egy olyan aútó kellene,ami különleges,luxus,nem àll belőle minden sarkon egy.Ès,ha egy ilyen autót vennék mindig rákölteném azt amit kell.Nem spórolnék rajta.
2016. dec. 24. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
2016. dec. 25. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!