Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most lesz meg az első autom,...

Most lesz meg az első autom, másfél éve nem vezettem egy kicsit tartok tőle, veletek is igy volt először?

Figyelt kérdés
ráaádásul még az uj autot is szokni kell

2015. márc. 14. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

Meg is válaszoltad a kérdésedet.

Nyilvánvaló, hogy nem egy nagyvárosi csúcsforgalomban kell ismerkedni az autóval, rá kell szánni némi időt az ismerkedésre, meg kell szokni.

Mindenki így van ezzel, aki több hónapos kihagyás után, kevés gyakorlattal ül autóba.

2015. márc. 14. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
93%

Ez még a tapasztaltabb sofőröknél is megesik hogy ha kihagynak néhány hónapot és autóba ülnek akkor picit szokniuk kell a visszarázódást a dolgokba.

De ez is hasonlóan van ha valaki egy másik autóba ül be, ahhoz is kell néhány perc mire hozzászokik hogy ott mi hogyan működik, kuplung, váltás, stb... Velem is ez volt amikor elvittem a régi autómat leadni a kereskedőnél és utána már a másik új (hazsnált) járgánnyal mentem haza. Az is azért másabb volt magától a vezetéstől nem féltem csak ott ugye mégis máshogyan kellett kezelni a dolgokat picivel mert én benzinesről mentem át dízelesre meg ugye a hossza is szokatlan volt mert egy 3 ajtósról váltottam át 5 ajtós kombira.

2015. márc. 14. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!