Valami jó autó másfél miliő körül?
W140 és v12 csak épp nincs egy se most eladó :(
Nemrég volt 1,5ért egy...
Persze azt számold bele a nem kevés átíráson túl egy alap szervíz is 100e felett alkatrész áron(12gyertya, 10motor liter olaj, 10liter váltó olaj, szűrők, stb.)
Kora miatt simán bármelyik hónapban jöhet akár 500eFt nál drágább kiadás is és fog is, elég sűrűn! Folytószelep, egas modul, kábelköteg, hőcserélők, központizár vezérlő a pumpájával, ha soft-close -os akkor azoknak a dolgai is, műszerfalban elöregedő kondik, stb....
Jah és az 1,5mFt az ALSÓBB réteg! Egy épp eladáskor hibátlanért a 3-5mFt se sok ha igazolt a sok friss szerviz....
vételár, átírás, kötelező dolgok, elején lévő hibák, stb. pillanat alatt első évben 3-5mFt körül leszel!
Én néhány éve egy első generációs A8-assal jártam, ami elég maffiás úgymond. Már akkor is nagyon olcsó volt, most pedig másfél milláért teljesen korrekt állapotút találsz (nekem 4.2-es benzines volt, azt is ajánlom bele). Egy élmény volt járkálni az autóval, bár sokan csúnyán is néztek rám, de aki ismert, az tudta, hogy nem az autóm alapján kell megítéljen. Költöttem amúgy sokat az autóra én is, illetve a sok elektromos bizbaszt szerelgettem minden hétvégén, de mondjuk én ezt kifejezetten szeretem/szerettem csinálni, de másnak ez teher lehet. Mechanikailag egyébként soha semmi baja nem volt, nagyon jól össze volt rakva (bár a következő tulajnál meghalt az automata váltó, ezzel együtt az autó pályafutása is véget ért).
Amik tekintélyesebbek, az a W140, illetve az E38-as 740-es BMW. Utóbbit ajánlom, abban is szintén nagyon jó a motor, és talán jobban megéri eegy olyanba önteni a pénzt, mint egy Audiba, ugyanis az E38-asok rohamosan kezdenek drágulni, befektetésnek sem utolsó.
BMW e39
Ennyiért már gyártás végi, nagyon jó állapotúak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!