Fapados prémium vagy újabb átlagautó?
Kocsit akarok venni,de képtelen vagyok dönteni..
Olyan értelemben okoz gondot a pénz,hogy van még fél millió hitelem,miután ezt eltüntettek,jöhet a kocsi. A szervizre félre raktam pénzt viszont a kezdőre kell még 3-400 000.. Ez közel 1 millió így összeségében.
Vagy veszek egy e46- os 320d-t amit öregnek találok,de tetszik,abból van automata több is.
Vagy egy 1-es 120d bmw-t ami fapados viszont modernebb..ebből kevesebb az automata 3-4 millioért meg már nagyobbat veszek.
Vagy van egy Wolksvagen jetta automata esetleg 5-os golf. Úgy indultam ennek neki,hogy minél újabb annál jobb,modernebb,nekem ilyen kell automatába..de szinte már ott vergődök,hogy audi a3 e46 1-es bmw.. És csak nézem nézem,mind öreg és fapados kéziváltos.. Nem kell ez.
Milyen autót vegyek,ami automata és jó?!
1-es vagyok. Nem értelmezési problémáim vannak. Csak ránéztem az apró betűs részre egy pillanatra és csak az első sort és az autómárkákat láttam ki belőle. Mert ez annyira tipikus kérdés... hogy már reflexből írok és nem olvasom el figyelmesen. Minek is tegyem ezt egy megosztó kérdés esetében? (Mr nagyképű: Val'szeg többet megértek a világból mint te. Ezt így a reakcióid alapján jelentem ki és nem azért mert van diplomám.)
Most utólag látom hogy írtad: "3-4 millioért meg már nagyobbat veszek. ". Vegyél akkor annyiért. Hajrá!
"1 millióból egy 5-10 éves normális, átlagautót érdemes venni."
Még az se nagyon telik ki belőle!
Vegyünk egy 5 éves átlag autót, pl J Astra. A kínálat legalja 2011-es évjárattól 2 millió forint környékén indul a hasznaltauto.hu szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!