Shell, Mol, vagy az Omv prémium benzinje a jobb? Renault thalia 1.4 16v
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 19:03
1/10 anonim válasza:
Próbáld ki... ezen szoktak vitázni, nincs egyet értés.
Az OMW Ausztriából hozza a benzint, a többiek a MOL-tól vásárolják, de az adalékanyagokat a saját receptjük szerint adagolják.
Sok autósnál már az is kérdés, hogy érdemes-e a prémium üzemanyagért többet fizetni... egyesek szerint érdemes, mások szerint nem.
2/10 Tomcatters válasza:
Nálam OMV a favorit , csak azt tankolok :D
3/10 anonim válasza:
Omv a legjobb utána Shell majd Mol. De én is csak főleg télen tankolok ilyet a Mazdámba vagy ha megyek vele a hétvégén 400-500km-t. Átlag autónál nem sokat számít, mondjuk gyorsításnál Shellnél érzem, hogy erősebb kicsit a kocsi...
4/10 anonim válasza:
Télen csak Shell 100 niro+...szerintem a legjobb. Ettől a Thalia megtáltosodik. Persze legalább készer teletank egymás uán
5/10 A kérdező kommentje:
Egy időben télen tankoltam v-powert brávába hogy munka után éjjel minusz húszban is induljon. Indult is mindíg. Kipróbálnám a többit is de gondoltam hátha vannak pozitív negatív tapasztalatok. Vagy maradjon e sima benzin és spuri vagy wynn's vagy más adalék.
2016. nov. 4. 20:43
6/10 anonim válasza:
1.2-es Thalia csakis az OMV-t szereti, tapasztalat.
8/10 BiTOPro97 válasza:
Bár A MOL-t én már újra kerülőm, és nem Mazdába tankolók.
9/10 A kérdező kommentje:
Kipróbálom mindet. El is kezdtem a v-power tesztelését.
2016. nov. 5. 12:18
10/10 anonim válasza:
Bár nekem dízel kocsim van de abba Shell Nitro dieselt tankolok. Én arra esküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!