Fapados prémium vagy újabb átlagautó?
Kocsit akarok venni,de képtelen vagyok dönteni..
Olyan értelemben okoz gondot a pénz,hogy van még fél millió hitelem,miután ezt eltüntettek,jöhet a kocsi. A szervizre félre raktam pénzt viszont a kezdőre kell még 3-400 000.. Ez közel 1 millió így összeségében.
Vagy veszek egy e46- os 320d-t amit öregnek találok,de tetszik,abból van automata több is.
Vagy egy 1-es 120d bmw-t ami fapados viszont modernebb..ebből kevesebb az automata 3-4 millioért meg már nagyobbat veszek.
Vagy van egy Wolksvagen jetta automata esetleg 5-os golf. Úgy indultam ennek neki,hogy minél újabb annál jobb,modernebb,nekem ilyen kell automatába..de szinte már ott vergődök,hogy audi a3 e46 1-es bmw.. És csak nézem nézem,mind öreg és fapados kéziváltos.. Nem kell ez.
Milyen autót vegyek,ami automata és jó?!
A nagy kérdés ismét feltetetett. A trollok népsége ezzel megetetett és jóllakatott.
1 millióért se e46-os 320d-t se 120d-t nem ajánlok de még Jettát és 5-ös Golfot sem. Ezért a pénzért mindből a legszarabbak vannak.
Ha jó és üzembiztos automatát akarsz sok extrával akkor kezdjük ott hogy 2.5-3 millió felett kellene nézelődni. Ezért már ajánlgatásba már nem is megyek bele mert nem sok értelme van.
#1 +1
Ennyiért adják a normálisabb 4-es Golfokat, nemhogy az ötösöket. Az meg a másik remek ötlet, hogy 1 milláért BMW, ráadásul dízel.
Az meg a másik dolog, hogy ennyi pénzért az automata autót szintén felejtsd el.
1 millióból egy 5-10 éves normális, átlagautót érdemes venni.
1 millióból ne akarj prémium autót venni, mert az szopóroller lesz.
"Látom értelmezni nem tudtad.. Nem a kocsi van 1 millioba.. Hanem a tartozás és gyűjtès!"
Te nem tudsz fogalmazni. Ezt írtad: "A szervizre félre raktam pénzt viszont a kezdőre kell még 3-400 000.. Ez közel 1 millió így összeségében. "
Ebből szerintem 100 emberből 99.9 arra gondol, hogy 1 millióból akarsz autót venni.
És különben is a tanácsadás szempontjából milyen relevanciája van annak, hogy mennyi tartozásod van meg mennyit kell még gyűjtened? Mindenki lefossa a pénzügyi helyzetedet, az számít, hogy mennyiért akarsz autót venni.
aszongya:.."van még fél millió hitelem,miután ezt eltüntettek,jöhet a kocsi. A szervizre félre raktam pénzt viszont a kezdőre kell még 3-400 000.. Ez közel 1 millió így összeségében."...
hogyisvanez?
ha ismernéd egy régi vicc poénját, mely szerint -könnyebben beszél az ember, ha pénz van a zsebében..
nos neked nincs, tehát csak unalmadban érdeklődsz..majd ha a letudtad a tartozásod, és lesz némi apród, akkor fapadosozz..
és ne oktass ki szövegértésből, mint a másik versenyzőt.
...."Milyen autót vegyek,ami automata és jó?!"...
az ecserin még nagyritkán előfordul pedálos Moszkvics.
ja, ha a forgalommal szemben haladsz, gondolom akkor is a többi gyökér, akinek még jogsija sincs.
Ha szeretnél értelmes válaszokat kapni, akkor hanyagold ezt a hangnemet és tegyél fel olyan kérdést, amit a 8 általánost se végzett magamfajta bunkók is megértik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!