Szoktátok figyelni a sajátotokkal megegyező típusú, esetleg színre is egyforma autókat?
Mielőtt megvettem a sajátomat, már akkor is figyeltem a második generációs, ferdehátú Focusokat. Azóta csak még inkább szemet szúrnak. Akkor tűnt fel ez, amikor nemrég megörültem egy oktató kocsinak, ami színre is egyezett az enyémmel. :D
19/F
# 9
Ja, hát középiskolás koromban egy osztálytárs kinyitotta egy tanárnő Trabiját a sajátjának a kulcsával. Beindítani már nem tudta, de rátoltuk az előtte állóra, utána meg ráállt 10 centire a sajátjával. Tudtuk, hogy a tanárnő el fog menni, figyeltük. Beült a kocsiba, indított, indexelt, és akkor döbbent rá, hogy nem tud elmenni. Mi meg dőltünk a röhögéstől...
Másik: bécsi bevásárlóút, a rendszerváltás környékén.
Kolléga ment a feleségével Wartburggal, plusz elvitt egy havert, aki nem akart vásárolni, csak kirándulni.
Ő gyorsan megunta a szédelgést a fagyos időben, elkérte a kulcsot, hogy beül a kocsiba.
Kolléga megy vissza az asszonnyal, hát látja, hogy a cimbora ott alszik 3-4 kocsival odébb, egy ismeretlen autóban - mert hát azt látta meg előbb, és a kulcs simán kinyitotta.
Jó történetek. :D
A veteránozás az más azért. Nekem van egy kisfityóm, és azzal tök természetes az integetés. Focussal inteni azért nem szoktam, mert hülyének néznek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!