Kamionsofőrök! Miért vetnek meg az emberek azért mert sofőrnek készülök?
"Meséld már el, hogy az önvezető kamion pár év múlva mit fog csinálni!
(De ne csak azt, hogy A-ból B-be elmegyek)"
Elmegy A-ból B-be. Pont ez a lényege.
"Illetve Te még nem használtál eddig GPS-t. Csak példaként említve."
Hát ha te mondod, akkor biztos úgy van...
"Az egész önvezető szar remélem úgy meg fog bukni mint a szél... Az emberek már így is el vannak butítva rendesen, nem hiányzik a további elektronizálás. Jó lenne már ha leállnának a fejlesztésekkel. "
Igen, a kamionsofőr meló tényleg az értelem kibontakozása.
12
Nem baj az öcskös, nekünk nem lesz munkánk, és? Addig félre teszek 20 milliót, 2 lakás, saját autó, akkor csinálok mást, amíg a hozzád hasonló megmondó emberek a gyárban meóznak havi 150 ezerért.
500 alatt nem kell fel egy kamionos, még itthon sem.
Orbán Viktor pl. tiszteli a kamionosokat, az a lényeg, kérdező, te pl. kinek a véleményére adsz, egy átlag emberére, aki semmit nem ért el csak okoskodik, vagy Orbán úréra, aki a Miniszterelnök? Én inkább utóbbinak a véleményére adok, aki párhuzamba állította a kamionos munkát a miniszterelnöki kormányzással, és van benne valami, felelősség, szabad döntés, nincs főnök, és nagy pénzek.
Én is mehettem volna orvosnak, jogásznak, de a Nemzetközi Kamionsofőr szakmában találtam meg a számításom.
"Pár év múlva úgysem lesz munkátok, jönnek az önvezető kamionok."
Itt bukik ki, hogy kamion és fuvarozást te is még csak kívülről láttál :)
Amerikában sikerült végigmenni egy rövid pályaszakaszon a gyártól a raktárig a kamionnak, ez szuper eredmény. Az viszont össze sem hasonlítható az európai munkával, mert itt teljesen mások a körülmények.
Nem tartom valószínűnek, hogy egy 12 felrakós olasz gyűjtőt bármelyik önvezető kamion is összeszedne az olasz falvakból, már csak azért sem mert GPS alapon oda be sem menne... :D
Ez igazán jól csak raktár és raktár között használható,Európában ez a fajta munka nem éri el a fuvarozás 30%-át. A többi esetben sokkal bonyolultabbak a munkák, amit vezető nélkül nem lehet megoldani.
Kívülről tök szép ez az önvezetős dolog, de a közúti árufuvarozás teljesen más mint a személyautó vezetés, ez utóbbinál sokkal hamarabb el fog terjedni széles körben az önvezetés, mert itt tényleg csak vezetésről szól a dolog.
"Pár év múlva úgysem lesz munkátok, jönnek az önvezető kamionok."
Megjött a büfészakos lúzer, aki rájött, egész életében csak havi 70-et fog keresni. :D
Amúgy lásd most a 4-es metró, eddig elég jól teljesítenek az önvezető cuccok. (bordatörés, milliós kártérítés, fél Budapest fix, hogy nem ül egy darabig a metróra) :D
Édesapám kaminozott, ő is azt mondta erre, hogy probálnál meg Görögörszágban ezt a robot kamion megcsinálni.
De volt Szerbiában is, ott még utak se nagyon vannak, ott nincs csík, amit felismer a számítógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!