Melyik autót vegyem meg?
Figyelt kérdés
CHEVROLET LACETTI SW 1.6 16V Elite ACC, 2006
FIAT STILO MultiWagon 1.6 Dynamic, 2003
Alapvetően munkába járáshoz használnám, időnként hosszabbra. Melyik a megbízhatóbb? Mik a szériahibák ezeknél a típusoknál? Van olyan oldal, ahol összegyűjtik a típushibákat?
Ezek a motorok mennyire dinamikusak? Nem akarom, hogy lomha legyen a járgány.
2016. dec. 4. 22:09
11/12 gon99 válasza:
Fiat:volt több ismerősömnek is mindent szó szerint mindent cserélni kellett bennük teljesen megbízhatatlan vacak kényelmetlen gyenge
Chevrolet:közepes vélemények vannak az autóról de 1.6 kicsi ekkora autóhoz és 10l fölött lesz a fogyasztása
ezért az összegért Seat,Golf,Bora és hasonló autókat ajánlok vagy Mazda,Honda! :)
12/12 anonim válasza:
Ha kifogsz egy jó állapotú Stilo-t, akkor nem lesz gondod vele. Sokan írják az elektronikai hibákat, én 2 Stilo után (kettővel több mint 700 000 km levezetve) nem tapasztaltam ilyen jellegű hibákat. Nem mondom azt, hogy tuti hogy nincs gond vele, de én nem tapasztaltam. Az megint hülyeség, hogy gyenge, nem gyenge az 1.6-os motorral, lévén, hogy nem sportkocsinak van gyártva, tökéletesen elég bele az a motor, főleg, hogy kombiról van szó. Száguldozásra ott az abarth Stilo, vagy a 3 ajtós 1.8-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!