Mit tehetnék, hogy ez többé ne forduljon elő a forgalmi vizsgán?
Ma volt az első forgalmi vizsgám. Sajnos megbuktam.
Nem èreztem magamon, hogy izgulnèk vagy remegnèk, de minden elindulásnál lefulladtam. 5x lefulladtam vizsgaközben. Kb.15 percet vezettem.
Előtte vezettem 36 órát ès egyszer sem fulladtam le.
Nem èrtem hogy törtènhetett.
Olyan volt, mintha valami belül nem engedte volna, h tartsam a kuplungot es hirtelen felengedtem mindig.
Pedig úgy èrzem jól vezetek a kedvenc koromet es a kedven parkolásomat húztam.
Nem akarom elhinni. Fèlek, hogy legközelebb is ez lesz.
(Ugy ertettem a belult h en mintha sajat magamat korlatoztam volna. *)
18/L
Nagyon bízom benne, mert nagyon elkeseredtem hogy ilyen hamar vège lett az első vizsgámnak, pedig annyira bíztam benne,h meg lesz.
Mindenre gondoltam, h elhibazom, csak arra nem h nem fogok tudni elindulni..:(
"Mindenre gondoltam, h elhibazom,"
Legközelebb gondolj arra, hogy sikerül minden.
Sok sikert legközelebbre.
*-*
Nagyon szèpen köszönöm!
December 23.-án megyek, úgyhogy bízom benne, hogy a jogsim lesz a karácsonyi ajándèkom.:)
Az első vizsgám egy hónapja volt. 5 percig tartott úgy izgultam. Vizsga előtt 10 perccel beparkoltam tolatva merőlegesen, balra. Kicsit gyakoroltunk az oktatóval. Élesben a vizsgán UGYANODA nem tudtam beállni, az oktató fékezett bele. Elizgultam, nem uraltam az autót.
Ma volt a második és egyben sikeres forgalmi vizsgám:) Én +6 órát vettem, és nekem ez adott annyi önbizalmat, hogy bár ma is nagyon izgultam, átmentem. Szerintem ha Te is veszel pótórákat menni fog a második vizsga! Hidd el, hogy sikerül, és próbálj amennyire lehet lazítani, és nem rástresszelni! Nekem akkor megy a legjobban a vezetés, ha nem görcsölök, hanem csúnya szóval beveszem a "lesza*rom" tablettát:) Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!