Visszakérhetem a pénzem?
Üdv,
Személygépkocsi vezető tanfolyamon vagyok. Augusztus elején kezdtem, Kresszel. November első hetén megvolt az elsősegély vizsga. November 8.án voltam először vezetni.
Ekkor kifizettem az első 10 óra díját, 30000-et.
Azóta az oktatóm nem hívott. Nos ez most lesz 3 hete.
Arra gondoltam, hogy visszakérem a pénzem, mert ez igy elég komolytalan. Lehetséges ez? Kisváros, egyedül oktat és vezettet az iskola vezetője. Nincs benne, hogy benyúlja a pénzem?
21/F
Figyelj, az Ő dolga az időpont egyeztetés, nem az enyém. Vártam, hogy hívjon. Ennyi volt a tűréshatárom. Nem sírok, de ha ennyi ideig nem hív akkor váltok. 1 hónapot ígért, hogy levezetjük a 30-at.
A kérdés arra irányulna, hogy visszakapom-e a pénzt vagy sem.
Majd felhív! Ha nem akkor hívod te!
A pénzt ha benyulja akkor majd feljelentés bíróság! Sok sikert a jogsihoz ha már nekem nem sikerült mondjuk én utálom ha lehúznak egy Deák Ferivel érted nem ? De akkoris vezetek ha meg sünit látok jobb lábam a gázon bal lábam a jobbon. 3 éve 1szer nem igazoltattak hálistennek. JOGSINÉLKÜL 4EVER :-D
Kedves #6-os
félreértettél szerintem mert egy szóval nem mondtam hogy megbuktam.Még addig se jutottam el hogy beiratkozzak,mert az orvosin "nem feleltem meg" mert nem adtam hála huszezrest a dokinak hol ott nekem emellé adott egy csekket 6500 vagy 7500 ft nem tudom már.Ne haragudj nincs bajom veled
Kérdések:
-Kettőtök közül ki akar jogosítványt szerezni?
-Az oktató gondolatolvasó, és kitalálja, hogy mikor van időd vezetni menni?
-Biztosan tudod az okát, hogy miért nem hívott eddig?
Ha ezekre válaszolsz, lehet, hogy összeáll a fejedben a gondolat, mégis csak neked kellene telefonálni.
Az a legszebb, hogy semmi biztosat nem tudsz, de komolytalannak nevezed, és arra is gondolsz, hogy lenyúlta a pénzedet. Mi van akkor, ha valami hivatalos fórum elé viszed az ügyet, és az oktató csak annyit mond: a tanuló hosszú hetek óta nem jelentkezett.
Na az úgy jókora égés lesz neked.
Hívd föl, és a válaszból minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!