Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszakérhetem a pénzem?

Visszakérhetem a pénzem?

Figyelt kérdés
Beiratkoztam egy nyelviskolába, úgy volt,hogy holnap indul a tanfolyam,de felhívtak,hogy kb. 2 hetet várni kell,mert nem jött össze a létszám.Én nem akarok várni,átmegyek máshova,ahol biztos hogy indulni fog.Szeretnék kiiratkozni,sajnos a pénzt még beiratkozáskor kifizettem. Szerződést is alá kellett írnom.Vissza fogom kapni a pénzem?
2014. szept. 9. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudod azt a két hetet kivárni? Amúgy mi van a szerződésben a tanfolyam kezdéséről írva?
2014. szept. 9. 17:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem jelent túl jót,ha el kell halasztani a kezdést,és az sem garantált,hogy 2 hét múlva lesz elég jelentkező.Most olvastam a szerződésben,hogy jogosult vagyok visszakérni a pénzt,ha a tanfolyam kezdési időpontját elhalasztják.
2014. szept. 9. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbáld meg írásban visszakérni, hogy nyoma legyen, hogy visszakéred.

Nekem anno egy másik (nem nyelv) tanfolyamra kellett várnom 3 hetet, mert csúsztak, de felajánlották, h visszaadják a pénzt, de én kivártam inkább a 3 hetet, mázlim volt, mert akkor elindították :)

Első voltam.

2014. szept. 9. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Végül visszaadták a pénzt. :)
2014. szept. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!