Elvették a forgalmi engedélyemet? Volt már igy valaki? A rendszámtáblához tartozik egy matrica ami nem volt az üvegemre regasztva! Valamien kód! Mire számithatok most?
2 éves jogsim van! Nem tudttam hogy külön matrica szügséges a táblához! A rendőr azt mondta hogy az uj rendszám táblákhoz kell!
És hogy 4-5 nap mulva kapok egy papirt a továbbiakról... Nem tehetek semmit?
Egyébként egy éve van az autó nálam,minden rendben van vele. Van biztositásom,nincs bünetett elő életem. És szabály sértésem sem!
Az egésznek semmi köze a jogsidhoz, a gyakorlatodhoz. A ényeg, hogy egyetlen uniós rendszámú autó sem közlekedhet a szélvédő jobb aljára ragasztottrendszámos matrica nélkül.
Ez általában szélvédőcsrénél szokott lemaradni, aztán baj van..
Államigazgatási ügy, majd kapsz egy levelet, amiben megtudod mi a teendőd. sokba fog fájni, de kiheverhető.
Ne parázz..ez csak egy matrica. Nem gyorshajtás, nem baleset, úgyhogy nyugi.
Őszintén? Egy éve mikor vettem ,egy kis gyerek leszedte,és én nem tudtam hogy kell. Igy szépen folytattam amit a gyerek elkeztdett.
A mai kressz könyvek,nem irnak róla. Szó szerint nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!