Mi a pontos neve és mit szolgáltat az amerikai kocsikon az a légbeomlő szerüség?
Figyelt kérdés
az amerikai v8-as autókon az a légbeomlő szerüség pl a mad maxbe azoka csövek addig oké hogy levegőt juttat de hova és miért2016. nov. 27. 21:39
1/5 anonim válasza:
Hát én mákdarálónak hívom, nemtom mi a pontos neve és célja, de szerintem főként kinézet miatt.
2/5 anonim válasza:
A "légbeömlő szerűség" az legtöbbször tényleg légbeömlő.
Az előző által említett mákdaráló pedig a feltöltő kompresszor.
3/5 anonim válasza:
mechanikus feltöltő vagy kompresszor (angolul supercharger)
Több levegőt juttat a szívócsőbe, de a főtengelyről van hajtva, nem kipufogógáz által, mint a turbófeltöltő.
4/5 anonim válasza:
Úgy-úgy. 3-as jól mondja, a kompresszorok beömlőnyílása szokott így kiállni. Mit is mondjak?! Ez is része az amerikai kultúrának.
5/5 anonim válasza:
Nekem a Dodge magnumomon gyárilag van azért kell mert az 5.7HEMI V8-asnak kell a levegő rendesen a 340 amerikai lóerő és az 5700 köbcenti zabálja a levegő és a benzin keverékét itt nem a kinézet miatt van a beömlő hanem itt funkcionális célja van . Sima széria géptetővel ami az europaiakon van ki nyìrná az amcsi V8ast mint erő mint vezetés élményszinten mert levegő nélkül erő is kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!