Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51N működése nem...

Bence0505 kérdése:

Simson S51N működése nem tökéletes. Plusz lehetne a motorral kapcsolatban egy-két kérdésem?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy S51N-es motorom és tűnik mintha egy-két dolog nem jól superál rajta. Szept. 28-a óta motorozok azelőtt egy héttel lett megcsinálva a motor. A karbi beállításai voltak gondok, előtte bemelegedéskor már nem nagyon akarta tartani az alapjáratot. Meg lett szerelve tök jő kapott még egy NGK gyertyát mert szerelés után se akart mindig beindulni. Onnantól kezdve egészen 1 héttel idáig szinte tökéletesen ment. Annyi gondja volt, ha mondjuk egy fél órája már mentem és valahol megálltam, természetesen rendesen tartotta az alapjáratot, de pörgött rendesen ki. Elindulás mielőtt megyek és ráhuzom gázra, olyankor nagyon jól harap. Persze ez nem is volt nagy gond, mert rendesen ment, nem fulladt le. (Zárójelben megyjegyzem, azért zörögni rendesen a blokk, de nem nagyon zavart, mert jól ment a motor, hidegen-melegen ment.) Egy gondom volt. Ha rátettem szivatóra, automatikusan lefulladt, ha nem húztam a gázt mellé, szóval gyújtás nélkül szivattam és csak utána rúgtam be, de akkor már szivató nélkül. Annyi még volt hogy néha megálltam mert el akartam indulni egy kerezteződésbe, olyankor ha ráadtam a gázt, néha felugrott nagyon az alapjárat egy-két percig.( ez csak nagyon ritka esetben volt). Mostanában az a gondom egy két hete( csak hétvégen használom, mert koleszban vagyok ), hogy ha egy 5-10 percet megyek és megállok szinte alig-alig van alapjárat, és ha ráhúzom a gázt alig pörög ki. Néha még menet közben is erőtlen volt. Ma is mentem vele, most picit jobb volt a helyzet, most nem erőtlenkedett, de most is érdekesen működött. Elsősorban a gyetyára gyanakszom, mert amikor kivettük csak az elektróda volt barna a meneten kevéske fekete friss olaj volt. Ha valakinek egy videó segít, akkor tessék: https://www.youtube.com/watch?v=WI4hvLfzmb4 Kérem aki tud, segítsen!

2016. nov. 26. 18:35
 1/5 A kérdező kommentje:
A videót megnézheted végig, de tekerj 0:58-hoz ott lehet hallani milyen jó hangja van úgy, hogy még csak alig húztam rá a gázt!
2016. nov. 26. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szimeringes lehet.
2016. nov. 27. 09:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy szimeringezés mennyibe kerül mindenestől?
2016. nov. 27. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha még valakinek van valami ötlete kérem írjon!
2016. nov. 27. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem sokba. Ha magadnak csinálod akkor pár száz forint.
2016. nov. 28. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!