Mivel tudnék jobb hangot elérni a Vw golf 3asomon?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olcsó megoldásra gondolok tudom hogy a tuningnak ára van .2016. nov. 21. 15:52
1/5 anonim válasza:
Elméz bontóba és veszel sportdobot.
Amúgy gondolom valami tini vagy 20 év körüli emberke vagy aki azt hiszi ettől lesz menő meg minden. Közben még te bent alig hallod a többi meg megsüketül. Én az összes ilyet kiiktattam a környezetemből szépen. Szépen be lettek vonva a forgalmik mert a dB-mérő szépen túlment a határértéken.
3/5 A kérdező kommentje:
Biztos h*lye gyereknek számítok vagyis a szakzsargon ezt mondja de én csak egy kicsit öblösebb hangot szeretnék
2016. nov. 21. 16:38
4/5 anonim válasza:
Egy 10-es fúróval csinalj par lyukat a hatsódobra.....
5/5 Berserker88 válasza:
Lyukaszd ki a dobot. De egyáltalán minek rá a dob? Straight pipe rendszert a népnek. :D De amúgy meg nem értem, miért jó, hogy "öblösebb" hangja van a kocsinak. Sajnos volt szerencsém ilyen autóhoz, és marhára nem vicces 100km után hogy szétszakad a fejed a hangjától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!