Kiro113 kérdése:
Hogy tudom elérni hogy kormoljon valamennyire a golf tdi-m?
Figyelt kérdés
Úgy hogy nem piszkálom meg komolyabban a motort.A hülye kérdések el kerülése végett:azért akarom hogy kormoljon hogy én legyek a jani a városban!2014. máj. 28. 21:28
1/7 anonim válasza:
Ha ezzel lesz valaki a jani a városban akkor vagy a te világnézeted ferde, vagy az egész város hülye.
2/7 anonim válasza:
tölcsél a tankba fáradt olajat és úgy fog kormolni mint az állat nyugi a motornak semmi baja nem lessz haver is ezt csinálja a tdi-vel.
3/7 anonim válasza:
Elkéstél öcsi, a Jani én vagyok.
Azért az ilyeneket lecsuknám rákkeltő anyaggal való visszaélésért :D
4/7 anonim válasza:
Se nem vagy vicces, se nem vagy troll, de ami a lényeg, Jani se leszel. Másrészt ajánlom cseréld le a kocsit egy gőzmozdonyra, az fog kormolni. :)
5/7 anonim válasza:
Csomagtérbe építs be egy kazánt. A tüzelőanyag függvényében lehet a kívánt hatást szabályozni. Így a motortól teljesen független lesz a kormolás.
6/7 anonim válasza:
Nem is rossz ötlet. Mennyi most a pakura köbmétere? :D
7/7 anonim válasza:
Szerintem locsoldd le gázolajjal a golf tdi-det és gyújtsd meg, úgy biztos kormolni fog egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!