Melyik autót válasszam? (első autónak)
19/F első autót szeretnék vásárolni 300-600 ezer forint értékben, ferdehátú autókat kerestem :)
Budapesti furikázásra kerestem autót és egyenlőre a benzines autókra voksoltam. A barátnőm és én utaznánk ide-oda a városban esetleg néha leutaznánk a szüleihez, úgyhogy nem hatalmas utakra. Nem szükséges hogy húzzon inkább a fogyasztást és a könnyen szerelhetőséget helyezném előtérbe.
VW Lupo 1.4:
Az újszerűsége,egyszerűsége és az alacsony fogyasztása miatt fogott meg. Manuálisat szeretnék, valamint turbo sincs benne így otthon heggeszthető kb. Viszont a hátránya, hogy nagyon kicsi.
VW Golf IV:
A benzinről sok rosszat mondanak, viszont súlyos autó és így a fogyasztása sem annyira kedvező a számomra.
Honda Civic 96':
Legtöbb sajnos leharcolt állapotú, kívülről nagyon tetszik. Jól megy elvileg, fogyasztásról különböző vélemények születtek így nem tudom pontosan.
Suzukit, Opelt nem szeretnék.
Szerintetek melyik autót érdemesebb megvenni? Más ajánlatokat is szívesen elfogadok :)
Ezek közül a négyes benzines Golf.
A régi Civicek nekem személyszerint nem jönnek be, a lupo meg lomha a turbó hiányában.
Tuningolást nem ajánlom neked ebben a korban mert rengeteg pénz, főleg úgy, hogyha nem akarod, hogy a KPM elvigye az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!