Vw golf 4 1.6sr olajszint?
2 hete volt olajcserém maximumig feltöltve. Tudom jól ,hogy ez a motor zabálja az olajat. Nézegettem a szintet az elmúlt 3 napban és kb a maximum felett van 1 cm el kb. mentem vele olajcsere óta kb 700km ert , ilyenkor már kéne rátöltenem.
Tudok ezzel vaalmit kezdeni itthon vagy vigyem szervízbe?
Min és max vonal között 1 liter van. Minimumon még nyugodtan használhatod, de mivel olaj zabáló nem árt hetente ellenőrizni és utánatölteni.
Lehet rosszul fogalmaztál, mert én úgy értelmezem ezt, hogy az olajszinted 700 km után, 1 cm-el a max vonal felett van. Ez esetben benzinnel hígul az olaj, ez rosszabb mintha enné, mert így az olaj rövid idő alatt elveszti a kenési képességeit.
Mivan?
Tehát az autód eszi az olajat,de az olaj a maximum szint fölött van,és te még rá akarsz tölteni?
Vagy az olajcserekor lett túl sok töltve bele,csak nem volt ideje lefolyni,így akkor azt jelezte hogy a maxon van,amikor meg te nézted,akkor már lecsöpögött az összes.
Vagy keveredik az üzemanyaggal,és azért volt a szint felett.
Ha eszi az olajat,akkor azzal azt tudod kezdeni,hogy keresel egy szakit vagy egy gépműhelyt,ahol felújítják a motort.
Nem akarok rátölteni... nem tudom honnan veszed.
A problémát leírtam.De a kérdés annak szólt aki már találkozott ilyen gonddal vagy tud valamit amivel megoldhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!