Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek milyen autó cserbenhagy...

Nektek milyen autó cserbenhagyott történetetek van?

Figyelt kérdés

Történt ma hogy nem indult reggel az autóm holnap jön szerelő úr megnézni, de nem is ezen van a hangsúly. Nevelő apum azzal vigasztal hogy ne aggódjak hanem még örüljek is neki mert ezt itthon csinálta meg és káromkodtam egyet majd mentem a dolgomra . Ő is elmesélte hogy volt hogy megállt a kocsija hazafele és neki ott egy teljesen random embert kellet le intenie hogy haza húzza de mire talált valakit szarrá fagyott a -15 fokban vagy mesélte hogy volt olyan hogy Bécsben eltört a motor tartó rugó és gumipókokkal rögzítette addig a motort ameddig haza ért vele úgyhogy örüljek hogy nem Győrben állt meg mert ez így a legjobb ... Szóval úgy voltam vele hogy megkérdezem kinek milyen ilyen élménye van had vigasztalódjak :D

19/F élete első autómmal történt ez a tragédia hogy nem indult . (amúgy F astra)

2016. nov. 20. 20:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
81%
Engem szerencsére még nem hagyott cserben az autóm. Egyszer bekakilt az ablakemelő, így leengedett ablakkal kellett 70 km-t levezetnem... Szétment a fejem a széltől. A kis robogóm viszont már igen. A semmi közepén, szántóföldek menti úton elszakadt az ékszíj. 8 km-t toltam az első faluig, ahol szerencsémre volt egy maszek motorszerelő, aki kicserélte.
2016. nov. 21. 08:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Lada 2107:

A gyujtáselosztó kupakján belül lekapartam a korróziót az érintkezőkről. A kocsi indult, ìgy elmentem próbakörre. Pár száz mèter múlva, CSATT. Kocsi leáll, indító megy de a motor nem.

Rosszul lett rögzítve az eloasztókupak, hozzáért a forgórész és ripityára törte. 26 èv alatt ez volt az egyedüli lerobbanás (ráadsul emberi hibából).

Simson S51: Lágymányosi híd közepén elkezd hörögni majd leáll, nem lehet se berugni se betolni. A karbiból esett ki egy belső csavar. Ezt kétszer eljátszotta 10 év alatt. Máskor a karbiban az úszó tengelye esett ki, persze, hogy ez is a híd közepén. Lábbal hajtottam le a hídról, mint 3 évesen a nyuszis motorral.

Még mindig S51: ledadog, megáll. Na mondom a k. anyját a karbinak. Kivételesen most a gyertya halt meg. Út szélén csere (mindig van nálam tartalék) és mentem tovább.

Az S51 örök tárháza az izgalmaknak: indulnék haza munkából, kis gáz, kuplung fel, lefullad. Elszakadt a gázbovden. Motor visszatol a munkahelyi parkolóba, metró haza másnap hoztam magammal új bovdent.

Kmspirál elszakadása épp csak említésre méltó, ill. defekt otthontól 13 km-re. Három és fél óra alatt toltam haza, azóta van nállam defektjavító, amire sose volt szükség.

2016. nov. 21. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A Trabantok, Wartburgok korában szerszámkészlet, ékszíj, hengerfejtömítés, gyertyakészlet nélkül 10 km-re sem indult el az ember.
2016. nov. 21. 14:04
 14/16 Berserker88 ***** válasza:
100%
Tuskó parkolóban drága haverom bennhagyta a slusszkulcsot a kocsiban. 4 órát szenvedtünk sikertelenül, amikor jött egy biztonsági őr, akinek nem ismerjük a múltját, és 3 perc alatt kinyitotta. De persze voltak kisebb dolgok, hogy lemerült az akksi a parkolóban, nem indult mert éppen olyan hangulatban volt. De nagyobb probléma hál' istennek nem történt. :)
2016. nov. 23. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy ilyen kérdésnél (történetre, véleményre kíváncsi) mi alapján pontozzák le a válaszokat?
2016. nov. 23. 13:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam biztos valaki ebben lelte örömét hogy most jól megszívat mindenkit... és köszönöm szépen a válaszokat !
2016. nov. 23. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!