Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda fábia vélemény? ( Többi...

Skoda fábia vélemény? ( Többi lent )

Figyelt kérdés

Első autóm lenne. Itt a link: [link]

Ha tudtok jobbat, akkor írjatok.

2016. nov. 20. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nyáron vettem ilyet, 1.2-es motor, fehér, igaz 2 évvel fiatalabb, 210 ezer van benne de látszik, hogy nagyon törődtek vele, igaz ez 800 ezer volt. Én ajánlom, szeretem a váltóját, kompakt autó, motorja nemigen fog a közeljövőben tönkremenni az tuti. Ennyiért szerintem az egyik legjobb választás, nem véletlen kelt el annyi belőle anno. Mindenképp nézd meg ha a közelben laksz.
2016. nov. 20. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Engem a kis teljesítmény aggasztana. Az én kocsim 75 lóerő de az se egy erőgép, hát akkor milyen lehet egy 54 lóerős...

Azért ha nincs messze tőled akkor nézd meg, lehet hogy neked megfelel az amit a motorja tud mert árban viszont elég jó.

2016. nov. 20. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne vegyél 1.2-est, nem a lóerő miatt, hanem mert konstrukcióhibás a motor. 1.4-est vegyél.
2016. nov. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!