Üdv mindenkinek! 2003-as Skoda Fabiam (1.2 htp 12v) alapjáraton furcsa kerregő hangot ad ki! Mi lehet a baj?
3 éve vettem, 650 be volt összesen az átíratással és téli,nyári alufelnivel együtt.
Kérdezősködtem ismerőseimtől, és mindenki mást mond az a baj, valaki azt mondja kinyomócsapágy a másik nyelestengely csapágyat mond, a harmadik láncvezérlést mondja hogy az kell cserélni. Lehet hogy érdemes lenne mindent kicserélni hátha utána megszűnik a zaj?
Rendben.....az utóbbi napokban megvettem hozzá az alaktrészeket.
Nyelestengely csapágy nem volt így az kimarad. Nemsokára beépitèsre kerülnek a dolgok. Kíváncsi leszek a végeredményre.
Klímás? Mert az elmondottak alapján van benne klíma. Ide vidd el: Budapest 18. Kerület Divus. Angyali autómentő kft.
Hajducsarda utca 8.
Valamit a kesztyűtartó mōgōtt matatnak. A fel kocsi elejét leszedik egy tomítés miatt. Filléres dolog. De nekem megoldotta. Azóta szél csend van a skodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!